Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hogy készült a Pillars of Eternity?

Az Obsidian készített egy dokumentumfilmet, amelyben bemutatják a sikerjáték készítésének történetét.

2015.12.21. 17:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan eljön az év játéka szavazások ideje, ahol a Pillars of Eternity is eséllyel indul, legalábbis a szerepjátékok kategóriájában mindenképp. Az Obsidian Entertainment márciusban megjelent RPG-je igazi sikertörténet, néhány kisebb bukkanóval. A sztori az egyik legsikeresebb Kickstarter kampánnyal vette kezdetét 2012-ben, ugyanis a négy millió dollár feletti végösszeggel (az eredeti cél 1,1 millió volt) akkoriban rekordernek számított. A stúdió bele is vágott a fejlesztésbe, ám az picit több időt vett igénybe az előre tervezettnél, ezért nem tudták tartani a 2014-es premiert – csak 2015 márciusában érkezett meg a játék. Akkor viszont mind a kritikusok, mind a játékosok tetszését maradéktalanul elnyerte, mindenhol rendre magas osztályzatokat kapott.
Az Obsidian szeretné még közelebb hozni a játékot a rajongókhoz, ezért készítettek egy egész estét dokumentumfilmet róla. A Road to Eternity címet viselő filmben részletesen bemutatják a fejlesztés minden fontosabb fázisát, miközben Josh Sawyer, Adam Brennecke és a stúdió vezetője, Feargus Urquhart mesélnek a munkájukról. Emellett a videóban kitérnek az utóbbi évek „Kickstarter-jelenségére” is, vagyis arra, hogy a mostanában divatos közönségi finanszírozás miként hatott a független stúdiók életére. A Road to Eternity kizárólag a Vimeo videómegosztón keresztül tekinthető meg vagy tölthető el, ezért mindössze 99 centet kell fizetni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!