Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Canon Digitális Alkotói Pályázat 2003

2003.04.19. 16:35 | szerző: Dino | kategória: Hardver

2003. szeptember 4-ig várja a Canon új, Canon Digitális Alkotói Pályázat 2003 (Canon Digital Creator’s Contest 2003) elnevezésű pályázatára a pályaműveket. A pályázat célja az internetes korszak új vizuális kifejezésmódjának kreatív felfedezése. A 2000. óta minden évben megrendezett pályázatra előző évben 77 országból összesen 5205 pályamunka érkezett, melynek negyedét Európából küldték be, hazánkból 29-et. Ennek nyertes munkáit májustól több európai városban is bemutatásra kerülnek, Londonban május 2-12., majd Berlinben május 20-25. között.
Az idei pályázatra is négy kategóriában várják az alkotásokat: Digitális fotó (nyomtatás), Digitális grafika/Illusztráció (nyomtatás), Digitális videó és Web. Minden kategóriában három díj, öt elismerés és egy Canon-díj kerül megítélésre. A nyertesekre pénzjutalom illetve Canon termékek várnak. A pénznyeremények összértéke idén 117.000 dollár (az első helyezettek 20-20.000 dollárt kapnak). A zsűri olyan munkákat vár, amik újradefiniálják a digitális kifejezésmód világát, illetve az eredetiség, a kifejezés és az üzenetközvetítés határait feszegetik.
A Canon Digitális Alkotói Pályázat 2003 szabályzatát és további információkat a www.canon.com/cdcc/ címen lehet találni. A magyarországi pályázatok eljuttathatók a Canon Hungária Kft-n keresztül is, legkésőbb 2003. augusztus 15.-i leadással a Canon Hungária Kft. székhelyén: 1031 Budapest, Záhony u. 7., Graphisoft Park 1. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.