25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Újra mozgásban az Escape from Tarkov

Ízelítő a hátizsákunkról és a fosztogatás menetéről.

Írta: GeryG

Ismét új előzetest kapott a néhány hete bejelentett Escape from Tarkov. Korábban már kaptunk egy CGI trailert, valamint nem sokkal később a tényleges játékmenetből is érkezett egy kis bemutató. Ezek alapján egy hamisítatlan keleti hangulatú akció-szerepjáték kezd körvonalazódni, amelyre érdemes lesz odafigyelni. A fejlesztő Battlestate Games a minap újabb videóval jelentkezett, amelyben a játékmenet két másik részletét mutatják be nekünk. Egy valamire való szerepjátékban kell lennie egy hátizsáknak, amelybe mindenféle mütyürt, fegyvert, ruhákat, élelmet és gyógyszert bezsúfolhatunk (mintha csak egy bőröndöt cipelnénk mindenhova a hátunkon…). Nem lesz ez másként az Escape from Tarkovban sem – ezzel ismerkedhetünk meg az alábbi szűk ötperces videóban. A másik fontos részlet, amely az inventorynk mellett szerepel, az a fosztogatás, amely szintén a legtöbb RPG-ben jelen van és szorosan össze is függ a hátizsákunkkal. A video tanúsága szerint a fejlesztők igyekeznek ezt minél átláthatóbban és logikusabban felépíteni.
Az Escape from Tarkov a tervek szerint valamikor 2016-ban jelenne meg, de a bétára már lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!