Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Leállt a Triad Wars fejlesztése

Már sosem készül el a Sleeping Dogs folytatása.

2015.12.27. 17:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A True Crime sorozat két epizódot élt meg, ám ezek egyike sem tudott maradandót alkotni. Nem is csoda, hiszen a külső nézetű, nyílt világú akciójátékok piacát 2003-2005 környékén már a Grand Theft Auto sorozat uralta, annak árnyékából pedig nagyon nehéz lett volna kilépni. A True Crime végül nem is válhatott klasszikus trilógiává, ugyanis a Streets of LA és a New York City után a Hong Kong epizód már sosem jelent meg, annak fejlesztését 2011-ben leállították. Ekkor lépett be a képbe a Square Enix, akik támogatták a United Front Games csapatát, hogy befejezzék a félbehagyott munkát: 2012-ben meg is jelent a játék, csak épp Sleeping Dogs címen. A játék nem is sikerült rosszul, így nem volt különösebb meglepetés, mikor 2013-ban bejelentették a folytatást: az immáron online Triad Wars. Az univerzum a régi maradt, csak épp kifejezetten a többjátékos élményt helyezte előtérbe.
A fejlesztés lassan, de biztosan haladt, ennek eredményeként év elején zárt béta szakaszba is lépett a projekt. Ám a legújabb hírek szerint ebből már sosem fog tovább lépni: a fejlesztést leállították. Ezt a fejlesztők a játék blogján jelentették be, ahol megköszönték a tesztelők segítségét, de be kellett látniuk, hogy a koncepció nem ért meg egy végleges premiert. A béta változatot kiszolgáló szerverek még néhány hétig futni fognak, ezeket 2016. január 20-án fogják leállítani. ■

Triad Wars (TÖRÖLVE)
A legutóbbi Triad Wars (TÖRÖLVE) cikkek, hírek

hozzászólások (3)

KobraP
KobraP 2015.12.27. 23:20
Az a vicc az egészben hogy kikérték a játékosok véleményét akik a zárt bétába benne voltak , fórumon válaszoltak majdnem minden kérdésre , előre leírták hogy mi várható , továbbá hosszabb vélemény nyilvánításra is felkértek pár embert , gondolom a játszott óra vagy pontszámból fakadóan válogattak ( bár azoknak érdemleges választ sosem adtak, hogy az elképzeléseikröl mit gondolnak vagy lehetséges vagy akár egy véleményt formáltak volna )

A poén hogy ennyi visszajelzés ellenére sem javítottak illetve törekedtek olyan változásokra amelyeket a játékosok szerettek volna . Helyette érthetetlen dolgokat hoztak be és változtattak . Rengetek koncepció volt fórumon és a játékosok is hallatták a hangunkat , de annyira nem akartak változtatni az elképzelésükön hogy végül a monotonitás és az érzékelhetetlen multiplayer miatt be is csukják a kapukat . Hiába szerettem és sok időt töltöttem el vele mert hatalmas lehetőségek voltak de ennek ellenére megérdemlik mert rosszul csinálták .
Artemius '89
Artemius '89 2015.12.28. 02:19
Én egy jó történettel és fejlesztett harc modullal ellátott, színesített Single Player folytatásnak jobban örültem volna... kár az egészért
Creativ3Form
Creativ3Form 2015.12.28. 15:05
Reméljük ezek után arra fekszenek rá.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.