Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Iratkozz fel újraindult hírlevelünkre!

Egy Audio-Technica fejhallgató vár valakire az előfizetők közül.

2015.12.31. 16:55 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Hosszabb kihagyás után két héttel ezelőtt újraindítottuk magazinunk hírlevelét, hogy azok se maradjanak ki oldalunk fontosabb híreiből, akik nem néznek fel nap mint nap a PlayDome-ra. Az újraindítás kapcsán pedig nyereményjátékot is indítottunk, amelyre kizárólag azok jelentkezhetnek, akik előfizetői a hírlevélnek, a jelentkezéshez szükséges linket ugyanis csak ott lehet megtalálni. Az első négy hét után egy Audio-Technica AX3iS fejhallgatót sorsolunk ki (amelynek színét ráadásul a nyertes választhatja ki). Holnap kerül kiküldésre az újabb hírlevél, így még nem késő feliratkozni! Bejelentkezés után adatlapod szerkesztésénél kell kattintanod az "Igen, kérek hírlevelet" mezőnél, majd elmenteni az adatokat. ■

hozzászólások (12)

MattMatthew
MattMatthew 2016.01.02. 13:06
"A játék 4 héten át tart, minden héten a hírlevélben lévő egyedi linkre kattintva lehet erre a jelentkezési oldalra eljutni, ahol egy kérdésre válaszolva lehet bekerülni a játékba. Aki tehát mind a négy héten helyesen válaszol, négyszeres eséllyel indul az ajándékért."
Dino
Dino 2016.01.02. 13:28
Ahogy MattMatthew is írta, a négy forduló itt független, igazából azoknak akartunk ezúttal kicsit kedvezni, akik réges-régen feliratkoztak a hírlevélre, ezért nem hirdettük meg korábban. :-)
Barthezz
Barthezz 2016.01.02. 13:54
Köszönöm a válaszokat, sry, nem olvastam teljesen végig a tájékoztató szöveget, hanem automatikusan kiegészítettem fejben a korábban szokásos eljárással. :-D

Amúgy, hogy jó pontot is szerezzek ( :P ), nálam azért nem volt eddig bejelölve a hírlevél opció, mert jelenleg is a Dome a kezdőoldalam. Így belépve ide minden nap gyorsan át szoktam pörgetni a főoldalon megjelenő friss hírek címeit és ami érdekel, azt már nézem is. ;-)
Gobiakos
Gobiakos 2016.01.02. 15:12
Hékás! A nyalásért még nem jár automatikusan az ajándék! ;-) :-P >:-]
david139
david139 2016.01.02. 16:46
Én meg sosem tudtam, hogy volt/van hírlevél, de napi 50 felnézés mellett nekem sem túl indokolt :D Viszont kéne már egy új füles 8-)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.