25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PC-re is jön a ReCore

Még mindig alig tudni valamit Keiji Inafune új játékáról, de az kiderült, hogy nem lesz Xbox One exkluzív.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

A tavalyi E3-on jelentette be a Microsoft, hogy újabb exkluzív címmel gazdagodik az Xbox One, az Armature Studiosnál készül a ReCore. A bejelentés mellé akkor egy CGI trailer társult, amelyben egy fiatal lányt és az ő robot kutyáját ismerhettük meg, akik egy elpusztult civilizáció romjain bolyonganak és néznek szembe mindenféle veszéllyel.
A játék fejlesztését Keiji Inafune felügyeli, de a bejelentése óta alig lehetett hallani róla. Ezt a csendet törték meg a minap a készítők, akik bejelentették, hogy a ReCore mégsem lesz Xbox One exkluzív, ugyanis PC-re is elkészül. Azt egyelőre nem pontosították, hogy PC-n kizárólag Windows 10 alatt fog-e futni vagy a korábbi operációs rendszerekkel is kompatibilis lesz. Ugyanígy nem sokat lehet tudni a megjelenés dátumáról sem. A bejelentéskor 2016 tavaszát jelölték meg, ami vélhetően csak a konzolos változatra értendő, de jó eséllyel a PC-s átirat is megérkezik még idén.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

ReCore

Platform:

Fejlesztő: Armature Studios

Kiadó: Microsoft

Megjelenés:
2016. szeptember 13. PC
n/a: X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Artemius '89
Artemius '89 [405]
Az igaz, de ha tényleg képesek lesznek Win 10 only-ra csinálni, körberöhögöm őket
szbszig
szbszig [33601]
Jól néz ki.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)