Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lopakodás a Star Citizenben

Az FPS játékmenet taktikusabb és halálosabb lesz, mint gondolnánk.

2016.01.07. 12:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Cloud Imperium Games a napokban új trailersorozatot indított útjára, amelyben Chris Roberts, a Star Citizen megálmodója fog videónként tíz-tíz rajongói kérdésre válaszolni. Az első ilyen videóban a készülő FPS-modul, a Star Marine is szóba került. Az egyik rajongó arra volt kíváncsi, hogy lehetséges lesz-e az egyes küldetéseket, feladatokat lopakodva teljesíteni. A válasz határozott igen volt.
„Abszolút. Ez része az alapvető terveinknek. Azon dolgozunk, hogy az FPS játékmenetet minél taktikusabbá tegyük a szaladgálva lövöldözés helyett. Különösképpen, mivel sokkal halálosabb lesz, mint amit egy Call of Dutytól várnánk.” – magyarázta Roberts, aki később részletesebben is beszélt a lopakodásról – „Lesznek felszereléseink, amik a lopakodást és a figyelemelterelést segítik, csak még nincsenek benne a 2.0-ban. Még dolgozunk rajtuk, finomítjuk őket, de a Star Marine-nal együtt fognak debütálni. Lesz hologramunk, amit kivetítve valahová mi csendben elslisszolhatunk onnan. Konkrét eszközeink lesznek, hogy elrejtőzzünk a radarok és a hang- vagy hőérzékelők elől, és hasonló cuccok. Szóval nekünk is ez a célunk.”
A játék későbbi változatában lesznek szellőzőjáratok is, amiken az ellenség hátába kerülhetünk. Roberts ezek mellett még beszél a véletlenszerűen generált részekről, a használt űrhajók adásvételének terveiről, valamint a bolygókon való landolásról is. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.