Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Leálltak a GTA V PS4-es szerverei

Órák óta nem elérhető a játék online világa, a Rockstar dolgozik a hiba kijavításán.

2016.01.11. 12:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hosszú órák óta nem elérhető a Grand Theft Auto V PlayStation 4-es változatának online világa, ugyanis az ezt kiszolgáló szerverek leálltak. A játékosok természetesen türelmetlenül morgolódnak, de a Rockstar Games azon kívül, hogy jelezte, tud a problémáról és dolgozik annak helyreállításán, nem adott különösebb magyarázatot. Ugyanígy arról sem érkezett hivatalos közlemény, hogy várhatóan mikor kapcsolják vissza a szervereket, vagyis a játékosoknak marad a türelmetlen várakozás. A leállás szerencsére nem érinti a játék többi kiadását, így PC-n, Xbox One-on, valamint PlayStation 3-on és Xbox 360-on zavartalanul lehet játszani.
Hogy valami jobb hírrel is szolgálhassunk, egy lelkes játékos érdekes moddal rukkolt elő a napokban. Mikor 2014 tavaszán megjelent a Watch_Dogs, sokan épp a kidolgozatlan részletek miatt kritizálták azt és több olyan video is készült, amely a GTA sorozattal hasonlította össze a játékot. Nos, JulioNIB a GTA V online világába repítette a Ubisoft játékának eszenciáját, vagyis a mod telepítése után kedvünkre piszkálhatunk bele a város elektromos rendszereibe. Irányíthatjuk a forgalmi lámpákat, kikapcsolhatjuk az autók riasztóját, de akár távolról is vezérelhetjük azokat. A modról az alábbi videóban gyűjtötték össze az érdekességeket, de a készítő már jelezte, hogy a jövőben további funkciókat is elkészít. ■

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.