Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief’s End - Drake a csúcson hagyja abba

Neil Druckmann egy interjú során beszélt az idén érkező negyedik részről.

2016.01.11. 15:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Többszöri halasztás után remélhetőleg idén áprilisban végre tényleg megérkezik az Uncharted 4: A Thief’s End. A kizárólag PlayStation 4-re készülő játékot kezdettől fogva a főszereplő Nathan Drake utolsó kalandjaként emlegeti a Naughty Dog, erre utal az alcím is. A stúdió részéről Neil Druckmann, a játék társrendezője is többször hangsúlyozta, hogy ez lesz Drake hattyúdala, ha a jövőben lesz is újabb Uncharted epizód, az már nélküle készül el. Ezt most a The Sunnak adott legújabb interjújában is elismételte.
„Nagyon régóta együtt vagyunk már ezzel a karakterrel. Éppen népszerűsége csúcsán van, szóval üzleti szempontból nem jó döntés. De úgy érzem, a leginkább azzal tisztelhetjük meg, ha a csúcson fejezzük be a történetét. Hogy ezzel az Unchartednek annyi? Nem tudom. Elvégre a Sonyé az Uncharted, ők pedig azt csinálnak vele, amit csak akarnak. De ennek a történetnek a lezárása után piszok nehéz lenne folytatást csinálni Nathan Drake-kel.”
Egyre biztosabb tehát, hogy valami visszafordíthatatlant terveznek sokak kedvenc ereklyevadászával, de azt a pletykát, miszerint Nathan a játék végén meghal, továbbra sem erősítették (vagy cáfolták) meg hivatalosan. Szóval van még remény, hogy egyszerűen csak bekötik a fejét… Akárhogy is lesz, biztos választ csak az Uncharted 4: A Thief’s End április 27-i premierje után fogunk kapni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.