Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Előrendelhető az Escape from Tarkov

A játék hivatalos oldalán négy csomag közül válogathatunk.

2016.01.12. 14:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még nem tudni, hogy a Battlestate Games első játéka, az Escape from Tarkov mikor fog megjelenni, de már most elő lehet rendelni. Ezt a hivatalos oldalon tehetjük meg, ahol mindjárt négy eltérő tartalmú, digitális csomag közül válogathatunk.
A legkisebb csomag a Standard Edition, amelynek előrendelésével a játék mellett garantált hozzáférést kapunk annak zárt bétájára, valamint indulásnál bónusz felszerelés is üti a markunkat (ezt nem pontosították). A második csomag a Left Behind Edition, amelyben már a játék korai változatához is hozzáférést kapunk, valamint részt vehetünk a zárt bétán is, de esélyünk van bekerülni az alfa tesztre is. Az indulásnál ezúttal még több extra felszerelés áll majd a rendelkezésünkre, valamint a ládánk is nagyobb lesz (10x30-as). A sorban a Prepare for Escape Edition következik, amely a Left Behind Edition összes tartalmát magába foglalja, de a ládánk még nagyobb lesz (10x40-es), valamint nagyobb lesz a konténerünk is, ahol biztonságba helyezhetjük a holminkat. Emellett több kredittel is kezdhetjük a játékot, ráadásul abban a kereskedőknél is eleve jobb alkupozícióból indulhatunk.
A legnagyobb csomag az Edge of Darkness Edition elnevezést kapta és csak limitált mennyiségben lehet előrendelni. Ebben az összes fent említett tartalom megtalálható (természetesen a legnagyobb ládával – 10x60-as), de már az alfa tesztre is garantált helyet biztosít. Konténerünk is egyedi lesz, a terepre magunkkal vihető hátizsákunk pedig tágasabb. Sokkal több kredittel indulunk neki a játéknak, egyedi játékon belüli azonosítót kapunk, valamint egy taktikai-harci tomahawkot. Ezeken túl a csomag részét képezi a season pass is.
Az Escape from Tarkov az egyik legígéretesebb MMOFPS/TPS-nek ígérkezik idén, az előzetes ígéretek alapján akár a Tom Clancy’s The Divisionnek is érdekes konkurenciája lehet, amennyiben a készítők nem csúsznak el valamin. ■

Escape from Tarkov
A legutóbbi Escape from Tarkov cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.