Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Érdekes játék lesz a Human: Fall Flat

Bob és az ő fura álma a zuhanásról.

2016.01.13. 12:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Manapság egyre nehezebb kitűnni a videojátékok egyre szürkülő tömegéből, de azért időről időre akadnak érdekes próbálkozások, amelyek egyedi látványvilágukkal, innovatív játékmenetükkel vagy csak egyszerűen a szokásostól maximálisan elrugaszkodott témájukkal próbálnak maradandót alkotni. Talán ide sorolhatjuk majd a No Brakes Games csapatának készülő játékát, a Human: Fall Flatet is.
A történet Bobról szól, akinek különös visszatérő álma van, amely mindig a zuhanásról szól. Bob egy egyszerű, hétköznapi fickó, aki még álmában sem rendelkezik semmilyen emberfeletti képességgel. Álmában viszont egy olyan szürreális világban találja magát, ahonnan csak fizikán és gravitáción alapuló feladványok megoldásán keresztül szabadulhat ki. Ebben leszünk mi a segítségére. Az alább látható előzetes alapján a rejtvények megoldásához valóban csak a fizikai törvényeinek ismeretére van szükségünk, minden más eszközt a játék biztosít számunkra. Ezekkel pedig egész érdekes dolgokat művelhetünk.
A Human: Fall Flat egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de várhatóan valamikor idén fog megérkezni kizárólag PC-re. Aki nem szeretne várni, annak a hivatalos oldalra érdemes ellátogatnia, ott ugyanis megvásárolhatja a játék korai prototípusát. ■

előző
következő
Érdekes játék lesz a Human: Fall Flat
Érdekes játék lesz a Human: Fall FlatÉrdekes játék lesz a Human: Fall FlatÉrdekes játék lesz a Human: Fall FlatÉrdekes játék lesz a Human: Fall FlatÉrdekes játék lesz a Human: Fall FlatÉrdekes játék lesz a Human: Fall FlatÉrdekes játék lesz a Human: Fall Flat

hozzászólások (1)

Pras
Pras 2016.01.13. 12:52
Egész érdekesnek tűnik, bár még vacilálok rajta.
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.