Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

A Nintendo tervei a tavaszra

Három Nintendo 2DS csomag érkezik februárban, de több játékmegjelenésre is számíthatunk.

2016.01.14. 17:16 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Nintendo

A Nintendo nagy erőkkel készül a februárra és a tavaszra, ugyanis a következő hónapokban több fontos megjelenést is terveznek Európában. Ezek közül a fontosabbik a három új Nintendo 2DS gépcsomag európai premierje. Ezeket a Pokémon három verziója, a Red Version, a Blue Version és a Yellow Version ihlette, a csomagban pedig egy különleges, átlátszó konzol lapul, amelyre a választott színnek megfelelő Pokémon: Special Pikachu Edition játék Virtual Console változatát telepítették előre. Emellett a további nosztalgia jegyében a konzolok mellett tizenöt matrica is található, amelyekkel kedvünkre díszíthetjük a konzolt. Az új csomagok február 27-én fognak megjelenni.
A másik fontos Nintendo megjelenés már a Wii U-hoz köthető, erre érkezik ugyanis a 3D-s verekedős játéka, a Pokkén Tournament. Számos választható karakterrel, köztük olyan közönségkedvencekkel, mint Lucario és Blaziken, egyszerű irányítással, valamint rengeteg lenyűgöző Pokémon mozdulattal, a Pokkén Tournament egy teljesen új műfaj keretében mutatja be a Pokémon küzdelmek izgalmait. A játék valamikor tavasszal jelenik meg.
A megjelenések sorát január 22-én a Pokémon Rumble World dobozos változata nyitja. A játék digitálisan tavaly áprilisban debütált, de az új kiadásban extra tartalmakra is számíthatnak a játékosok. Február 19-én jelenik meg a Pokémon Super Mystery Dungeon Nintendo 3DS-re, amely 720 Pokémonnal, állandóan változó helyszínekkel és a sorozat ikonikus karaktereivel próbálja minél tovább a gépek elé szögezni a játékosokat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.