Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Arma 3 2016-os tervei

Új előzetes érkezett, amelyben bemutatják, miként használjuk fegyverként homokfutóinkat.

2016.01.15. 11:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő két évvel a premierje után sem fordul el játékától a Bohemia Interactive, a stúdió a minap fel is vázolta, milyen terveik vannak erre az évre az Arma 3-at illetően. A sort februárban az Eden frissítés nyitja, amelyben az Eden 3D Editor, a játék szerkesztője debütál majd. Ennek segítségével a játékosok aprólékosan megalkothatják saját küldetéseiket, szerkeszthetik a tereptárgyakat, útvonalakat tervezhetnek, célkitűzéseket határozhatnak meg – mindezt a játék 3D-s világában. Az ígéretek szerint összehasonlíthatatlanul jobb szerkesztőt kapunk, mint amit a szériától eddig megszokhattunk. Emellett új szerverböngésző is érkezik, amellyel sokkal gyorsabban megtalálhatjuk a nekünk szimpatikus többjátékos szervereket.
Az Eden után a következő nagy lépés a tavalyi E3-on leleplezett Apex kiegészítő lesz, ebben debütál a 100 km2-es Tanoa sziget. Itt új kooperatív küldetéseket teljesíthetünk, új járműveket és fegyvereket próbálhatunk ki. Még ennek megjelenése előtt érkezni fog egy ingyenes frissítés, amely elsősorban grafikai fejlesztésekkel készíti elő a terepet a kiegészítőnek.
Végül a tavaly évvége felé megjelent Arma Units közösségi szolgáltatást is szeretnék tovább bővíteni és fejleszteni, új funkciókkal kiegészíteni. ■

Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.