Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Elrajtolt a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 nyílt bétája

Érdemes sietni, mert csak néhány napig él a lehetőség.

2016.01.15. 20:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavalyi E3-on jelentette be az EA, hogy a PopCap Games népszerű zombis-botanikus játéka újabb fejezettel bővül. Egészen pontosan a 2014-es mellékág, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare kap folytatást hamarosan.
A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 fejlesztése az utolsó szakaszba lépett, a fejlesztők pedig elérkezettnek látták az időt, hogy a széles közönség elé tárják a játékot. Ezért elrajtolt a nyílt béta, amely során kipróbálhatjuk az új játékmódokat, megismerkedhetünk az új pályákkal és egységekkel. Utóbbiak közül három-három újonc debütál: Rose, Citron és Kernel Corn a növények, Super Brainz, Captain Deadbread és Imp a zombik oldalán. Mellettük természetesen a régi arcok is visszatérnek. Hat játékmódot próbálhatunk ki a bétában, köztük a Herbal Assaultot is, amelyben fordul a kocka és a növények támadják a zombikat. Mindezt négy pályán tehetjük meg, amelyek közül a legérdekesebbnek az alacsony gravitációjú Moon Base ígérkezik.
A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 nyílt bétája csupán január 18-ig próbálható ki PlayStation 4-en és Xbox One-on. A részvételhez mindössze le kell tölteni az online áruházakból a klienst és már mehet is a móka. A teljes játék szinte napra pontosan az első rész után két évvel, február 23-án fog megjelenni a konzolok mellett PC-re is. ■

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
A legutóbbi Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.