Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Európában is jön a Bravely Second: End Layer

Februárban jelenik meg a szerepjáték 3DS-re.

2016.01.17. 20:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Nintendo egyre nagyobb figyelmet szentel az európai piacra, ahová apránként egyre több, Japánban már bizonyított játékot juttat el. Hamarosan ezek családjába fog tartozni a Bravely Second: End Layer is, amely 3DS-re fog megjelenni február 26-án. A játék a 2013-as Bravely Default folytatása, a történet is azzal kezdődik, hogy Kaiser Obilivion elrabolja az előző játéka hősnőjét, Agnès Obliget. Mi egy kis csapat élén indulunk útnak, hogy kiszabadítsuk őt a bevehetetlennek tűnő Skyhold erődből.
A csaták körökre osztva zajlanak, ám az előző játékhoz képest még mélyebb taktikázási lehetőségek rejlenek benne, sokkal összetettebb stratégiákat alkalmazhatunk a sikerért. A Bravely Second egyik új funkciója próbára teszi a játékosok képességeit és bátorságát: ha egyetlen kör alatt megnyernek egy küzdelmet, a bátrabb harcosok rögtön belevághatnak egy újabb, nehezebb harcba még nagyobb jutalmakért. A harcok ezen összekapcsolása remek mód a karakterek és n osztályok fejlesztésére, de a játékos vereség esetén mindent elveszíthet, így mindig fontos az előrelátás.
A Bravely Second: End Layer dobozos kiadásban és digitálisan is megvásárolható lesz, az alapkiadás mellett elérhető lesz egy gyűjtői csomag is. Ebben a játék mellett a zenéit tartalmazó album, egy Agnès figura és egy 250 oldalas művészi album lapul majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.