Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Keen Software House 2016-os tervei

Mire számíthatunk a Space Engineers és a Medieval Engineers háza táján?

2016.01.20. 13:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Keen Software House meglehetősen tartalmas évet tudhat maga mögött, de az indie stúdió a következő hónapokban sem fog pihenni. A csapat az elmúlt években két projekten dolgozik: 2013 ősze óta elérhető a Steamen a Space Engineers, 2015 tavasza óta pedig a Medieval Engineers korai változata. Mindkét játékot imádják a játékosok, a fejlesztők pedig szeretnék a jövőben is meghálálni a bizalmukat. A napokban Marek Rosa, a stúdió vezetője új blogbejegyzésében vázolta fel (elég részletesen), hogy 2016-ra milyen terveket szövögetnek a két játék kapcsán.
A Space Engineers többjátékos módja kiemelt figyelmet kap, ahogyan szeretnék végre gatyába rázni a hangeffekteket is. Látvány terén új animációkra számíthatnak a rajongók, de a régieket is felújítják. Emellett természetesen egy sor új grafikai effekten is dolgoznak az NVIDIA mérnökeinek segítségével. Bővíteni és fejleszteni fogják az oktatómódot is.
A Medieval Engineers sem szorul a háttérbe. Mivel jóval fiatalabb projekt, itt a munka is egészen más dolgokra koncentrálódik. A többjátékos mód sokat fog fejlődni, javítanak a kezdetleges animációkon, finomítanak a karakterek statisztikáin és az inventory méretén is. A harcrendszer és a mesterséges intelligencia is változni fog, bővítik az élővilágot is, valamint az eszközök használhatóságára azok kopása is hatással lesz.
Mindezek csak szösszenetek a bejegyzésben felsorolt tervek közül. A készítők emellett hangsúlyozták, hogy a leírtak kizárólag a már fejlesztés alatt álló elemeket tartalmazzák, vagyis egyelőre nem szeretnének beszélni a még csak ötlet szintjén létező újdonságokról. A stúdió a minap tartott egy élő közvetítést is, ennek során a rajongók tehettek fel kérdéseket a fejlesztőknek. Ezt teljes egészében megnézhetitek itt lent. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.