Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Leleplezték a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege következő két karakterét

Frost mechanikus csapdával keseríti ellenségei életét, Buck pedig spéci puskájával tesz rendet.

2016.01.21. 14:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eredeti tervek szerint még januárban meg kellett volna jelennie a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege első DLC-jének, az Operation Black Ice-nak, de a Ubisoft néhány hete február elejére halasztotta a premiert. Mint ismert, a készítők elsősorban a választható kommandósok és a pályák számát szeretné letölthető csomagokkal bővíteni, összesen négy ilyet terveznek.
A napokban felbukkantak az első részletek az első DLC-ről, amelyben a kanadai Joint Task Force 2 két katonája debütál majd. Egyikük Frost, a védekező csapatot fogja erősíteni. A hölgy egy Super 90 puskával és a egy Mk1 9mm-es pisztollyal van felfegyverkezve (valamint a szokásos, távirányítású bombával), különleges képessége pedig a Welcome Mat kódnevet kapta. Utóbbi valójában egy mechanikus csapdát takar, amellyel az óvatlan ellenséget képes kiiktatni, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen csapdáról van szó.
A támadó alakulatot Buck fogja erősíteni, akinek különleges képessége az elsődleges fegyveréhez kapcsolódik. Ő ugyanis egy spéci C8-SFW gépkarabéllyal rendelkezik, amelynek csöve alá egy puskát is felszereltek, így távolról és közelről is halálos tud lenni. Az ő második fegyvere is az Mk1 9mm-es, valamint sokkoló-gránátokat visz magával.
A két új kommandós mellett egy új pálya is debütálni fog a DLC-ben, de sem erről, sem pedig az új fegyverfestésekről vagy a várható játékmeneti újításokról nem árultak még el részleteket. A season pass előfizetők február 2-án, a többiek pedig február 9-én juthatnak hozzá a DLC-hez. ■

előző
következő
Leleplezték a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege következő két karakterét
Leleplezték a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege következő két karakterétLeleplezték a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege következő két karakterét
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
A legutóbbi Tom Clancy's Rainbow Six: Siege cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.