Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nintendo játékok márciusban

Több premierjét is a harmadik hónapra időzítette a kiadó.

2016.01.23. 19:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Meglehetősen sűrű hónap elé néznek márciusban a Nintendo-rajongók, a kiadó ugyanis több premierjét is a harmadik hónapra időzítette. A sort március 4-én a The Legend of Zelda: Twillight Princes HD nyitja, amely a 2006-ban Wii-re megjelent játék felújított kiadása lesz. Link a Twilight Realms korrupciójától igyekszik megmenteni Hyrule királyságát az amiibo figurák erejével. Az új Wolf Link amiibo segítségével a játékosok megnyithatják az exkluzív, kihívásokkal teli Árnyak Barlangja helyszínt, ahol a Wolf Link és Midna erejét használva szállhatnak szembe a szintenként egyre erősödő ellenfelekkel. A játék öt másik The Legend of Zelda amiibo figurával (Link, Toon Link, Zelda, Sheik és Ganondorf) is kompatibilis lesz a Super Smash Bros. Collection sorozatból.
Március 24-én jelenik meg az aranyszínű New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition, amelynek fedőlapját egy Hylian kereszt díszíti. A konzollal egyszerre érkezik a Hyrule Warriors: Legends is, amely mindazt kínálja, amit az eredeti játék Wii U-n, csak épp új térképekkel és karakterekkel kibővítve. Az új karakterek között megtalálható Tetra, Toon Link, King of Hyrule, Skull Kid és Linkle lesz. A játékból kapható lesz egy különleges kiadás is, amelyben egy Linkle jellegzetes iránytűjét idéző órát is találunk. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.