Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már meg sem lepődünk - megint csúszik a Mighty No. 9

Ezúttal az online résszel akadtak gondok.

2016.01.25. 13:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013-ban az egyik legnagyobb Kickstarter sikerként kezdte pályafutását a Mighty No. 9. A játék az egykori Mega Man szellemi örököse, a Keiji Inafune által alapított Comcept stúdió első alkotása. A rajongók annak idején közel 4 millió dollárral (a cél 900 000 dollár volt) mutatták ki igényüket és érdeklődésüket a projekt iránt, ám annak egyelőre ez volt az utolsó sikerélménye, ugyanis lassan megszámolni is nehéz, az elmúlt két évben hányszor halasztották el a premiert. Egy évvel ezelőtt már arról érkeztek a hírek, hogy a játék lényegében készen van, ám akkor őszre csúszott a megjelenés. Ahogy aztán közeledett az év vége, kiderült, hogy 2015-ben már nem vehetjük kezünkbe a játékot. Egészen mostanáig úgy nézett ki, hogy február 12. lesz a jeles dátum… de mégsem.
Keiji Inafune a Kickstarter kampány oldalán jelentette be, hogy ezt a dátumot sem tudják tartani, a premiert valamikor tavaszra halasztották. Ezúttal az online résszel akadtak problémák, a játékkészítő nem működik megfelelően. A magyarázat szerint a halasztásnak két fő oka van: a játék szinte az összes fontosabb platformra megjelenik, ezeken pedig más és más a problémák megoldása; emellett a motort, amit használnak, már nem támogatják tovább, ezért minden módosítást házon belül kell megoldaniuk.
A Mighty No. 9 jelen állás szerint tehát valamikor tavasszal fog megjelenni és Keiji Inafune ígéretet tett, hogy ezen már nem fognak változtatni. Meglátjuk… ■

Mighty No. 9
A legutóbbi Mighty No. 9 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.