Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ilyen lesz a Dying Light: The Following új nehézségi fokozata

Új előzetesben mutatkozott be a Nightmare mód.

2016.01.28. 08:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem csak hatalmas új helyszínnel és autókkal érkezik a Dying Light: The Following, hanem új nehézségi szinttel is. Akiknek már nem nyújt elegendő kihívást a zombik kerülgetése nappal és a szuperzombik elől rohanás éjjel, azok választhatják az új Nightmare módot is, amely minden eszközt megragad, hogy megnehezítse a játékosok életét. Nem használhatjuk a legkeményebb fegyvereket az egyébként sokkal erősebbé váló ellenségeinkkel szemben, ráadásul a halálunkkal tapasztalati pontokat is veszítünk.
„A Nightmare módot azoknak terveztük, akik igazi kihívásra és magával ragadó élményre vágyik. A Nightmare módban brutalitás megvan, ami a Hard módban megvolt, csak csavar rajta még egyet. Szeretnénk a Dying Lightot élményét minél közelebb hozni egy valódi apokalipszishez, ahol tényleg minden egyes lépés életről és halálról dönthet. Azért van jó oldala is. Kooperatív módban játszva a Nightmare módot sokkal gyorsabban gyűjthetünk tapasztalati pontokat és nagyobb az esélye, hogy arany fokozatú fegyverekre bukkanjunk.” – magyarázta Timon Smektala, a játék producere.
A Dying Light: The Following február 9-én fog megjelenni, ekkor veszi kezdetét az igazi rémálom Haran utcáin és a környező vidéken. Az új nehézségi szintről új előzetes is készült. ■

Dying Light
A legutóbbi Dying Light cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.