Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Team 17 karolta fel a Way to the Woodsot

A játékot egyetlen tizenhat éves srác fejleszti.

2016.01.29. 10:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokat lehetne arról beszélni, hogy a videojáték-ipar jó vagy rossz irányba halad-e, mindkét vélemény mellett számos érvet fel lehet hozni. A nagy kiadók és fejlesztőstúdiók valóban sok olyan viselkedési sémát és piaci modellt kezdenek átvenni, amit a játékosok nem néznek jó szemmel. Ilyen a fizetős DLC-k elterjedése, a demók szinte teljes eltűnése, a mikrotranzakciós rendszer, vagy épp az epizodikus megjelenés és még sorolhatnánk. De szerencsére a mérleg másik nyelvén is van mit felmutatni. Az egyik legörömtelibb dolog az indie fejlesztők térnyerése, akiknek a munkáján a legtöbb esetben érezni a lelkesedést és a szakma iránti szeretetet (a nagy cégek profitorientáltságával szemben). Ráadásul akadnak olyan kiadók is, akik előszeretettel karolják fel az ilyen projekteket – közéjük tartozik a Devolver Digital és a Team 17 is. Utóbbi most egy mindössze tizenhat esztendős ausztrál tehetséget és az ő készülő játékát vette a szárnyai alá.
Anthony Tan egymaga alkotja a Studio Happy Bee stúdiót, első játéka pedig a Way to the Woods címet viseli. A történet egy szarvasról és a borjáról szól, akikkel felfedezhetjük a minket körülvevő, meglehetősen szürreális világot. A pontos játékmenetről vagy a történet részleteiről egyelőre nem sok információ látott napvilágot, ám az alábbi képek egyedi, kézzel rajzolt látványvilágról tanúskodnak. A játék zenéjét Jeremy Warmsley komponálja.
„A Way to the Woods egy gyönyörű, egyedi kinézetű játék, és miután beszéltünk Anthonyval, nem is lehetnénk izgatottabbak. Nagyon érett a korához képest, aki nagy jövő előtt áll, egészen elképesztő, amit eddig is véghezvitt. A Team 17 számos stúdiót ápol szerte a világon és én személy szerint alig várom már, hogy Anthony elérje a céljait. Izgatottan csatlakozunk hozzá az úton.” – nyilatkozta az együttműködésről Debbie Bestwick„Csatlakozni egy névhez, amely olyan csapatokat támogat, mint a Playtonic, a Lilith, a Moudly Toof, egy álom beteljesülése. Hatalmas élmény együtt dolgozni egy olyan tapasztalta céggel, mint a Team 17 és biztos vagyok benne, hogy ez a helyes lépés a Way to the Woods számára.”
A Way to the Woods egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. ■

előző
következő
A Team 17 karolta fel a Way to the Woodsot
A Team 17 karolta fel a Way to the WoodsotA Team 17 karolta fel a Way to the Woodsot

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.