Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Team 17 karolta fel a Way to the Woodsot

A játékot egyetlen tizenhat éves srác fejleszti.

2016.01.29. 10:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokat lehetne arról beszélni, hogy a videojáték-ipar jó vagy rossz irányba halad-e, mindkét vélemény mellett számos érvet fel lehet hozni. A nagy kiadók és fejlesztőstúdiók valóban sok olyan viselkedési sémát és piaci modellt kezdenek átvenni, amit a játékosok nem néznek jó szemmel. Ilyen a fizetős DLC-k elterjedése, a demók szinte teljes eltűnése, a mikrotranzakciós rendszer, vagy épp az epizodikus megjelenés és még sorolhatnánk. De szerencsére a mérleg másik nyelvén is van mit felmutatni. Az egyik legörömtelibb dolog az indie fejlesztők térnyerése, akiknek a munkáján a legtöbb esetben érezni a lelkesedést és a szakma iránti szeretetet (a nagy cégek profitorientáltságával szemben). Ráadásul akadnak olyan kiadók is, akik előszeretettel karolják fel az ilyen projekteket – közéjük tartozik a Devolver Digital és a Team 17 is. Utóbbi most egy mindössze tizenhat esztendős ausztrál tehetséget és az ő készülő játékát vette a szárnyai alá.
Anthony Tan egymaga alkotja a Studio Happy Bee stúdiót, első játéka pedig a Way to the Woods címet viseli. A történet egy szarvasról és a borjáról szól, akikkel felfedezhetjük a minket körülvevő, meglehetősen szürreális világot. A pontos játékmenetről vagy a történet részleteiről egyelőre nem sok információ látott napvilágot, ám az alábbi képek egyedi, kézzel rajzolt látványvilágról tanúskodnak. A játék zenéjét Jeremy Warmsley komponálja.
„A Way to the Woods egy gyönyörű, egyedi kinézetű játék, és miután beszéltünk Anthonyval, nem is lehetnénk izgatottabbak. Nagyon érett a korához képest, aki nagy jövő előtt áll, egészen elképesztő, amit eddig is véghezvitt. A Team 17 számos stúdiót ápol szerte a világon és én személy szerint alig várom már, hogy Anthony elérje a céljait. Izgatottan csatlakozunk hozzá az úton.” – nyilatkozta az együttműködésről Debbie Bestwick„Csatlakozni egy névhez, amely olyan csapatokat támogat, mint a Playtonic, a Lilith, a Moudly Toof, egy álom beteljesülése. Hatalmas élmény együtt dolgozni egy olyan tapasztalta céggel, mint a Team 17 és biztos vagyok benne, hogy ez a helyes lépés a Way to the Woods számára.”
A Way to the Woods egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. ■

előző
következő
A Team 17 karolta fel a Way to the Woodsot
A Team 17 karolta fel a Way to the WoodsotA Team 17 karolta fel a Way to the Woodsot

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!