Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Conan Exiles - online túlélősdi a Funcomtól

Újabb nyílt világú MMO érkezik nyár elején.

2016.01.29. 13:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Funcom még tavaly decemberben jelentette be, hogy megállapodtak a Conan Propertiesszel, így a jövőben további játékokat fognak készíteni a világ talán legismertebb barbárjának világában. A minap be is jelentették az első ilyen játékukat, a Conan Exiles korai változata valamikor nyár elején fog megjelenni. Egy online túlélőjátékról van szó, amelyben a fejlesztők ígérete szerint tényleg minden percben a túlélésért kell majd küzdenünk.
„A nyílt világú túlélőjátékhoz a Conan világánál keresve se találhatnánk jobb világot. Hyboria durva, könyörtelen vidék, ahol csak a legerősebbek maradhatnak életben, míg a gyengéket gyorsan levágják. Mindegy, hogy épp állatokra vadásznak élelemért, szörnyekkel vagy más játékosokkal harcolnak, esetleg egész településeket építenek fel, azt szeretnénk, hogy a játékosok úgy érezzék, tényleg a túlélésért és a boldogulásért küzdenek a legbrutálisabb fantasy világban.” – nyilatkozta Joel Bylos, a Funcom kreatív igazgatója.
A játékban egy leszünk a megannyi száműzött közül, akinek mindent magának kell megteremtenie a túlélésért. Vadásznunk, gazdálkodnunk kell az élelemért, menedéket kell építenünk, fegyvereket és használati eszközöket gyártanunk. Mindezt teljesen egyedül is megtehetjük, de társulhatunk is másokkal, így akár egész kis falvakat építhetünk fel, hogy nagyobb legyen a védelmünk. Ugyanígy felfedezhetjük a hatalmas nyílt világot egymagunk is, de akár csapatokba verődve is. A játék, bár alapvetően online lesz privát és publikus szerverekkel, egyszemélyes kampányt is tartalmazni fog.
A Conan Exiles korai változata nyár elején fog megjelenni kizárólag PC-re, míg a teljes verzió már PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészül. ■

előző
következő
Conan Exiles - online túlélősdi a Funcomtól
Conan Exiles - online túlélősdi a FuncomtólConan Exiles - online túlélősdi a Funcomtól
Conan Exiles
A legutóbbi Conan Exiles cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!