Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Három DLC-csomag készül a Tom Clancy’s The Divisionhöz

Fizetős DLC-k és ingyenes frissítések várhatók. A bétával akadtak gondok PC-n.

2016.01.29. 18:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány hét és megérkezik a Tom Clancy’s The Division. A Ubisoft felvázolta, hogy a premier után miként képzeli a játék jövőjét, milyen kiegészítéseket terveznek. Három DLC-csomagban gondolkoznak, amelyek természetesen a season pass keretében egyben is előre megvásárolhatóak lesznek. Az első csomag az Underground címet viseli és új felfedezendő helyszínként elénk tárja New York hírhedt földalatti világát. Hogy ebbe csak a metróhálózatok tartoznak-e bele vagy a csatornarendszer is, azt egyelőre nem árulták el. A második csomag a Survival lesz, amelyben a legveszélyesebb környéken kell minél tovább húznunk. Az ígéretek szerint még a legkeményebb játékosokat is megizzasztják majd az itteni kihívások. A harmadik csomagnak egyelőre csak a címét árulták el – Last Stand – további részleteket később lepleznek le.
A DLC-k tehát a season pass részeként is beszerezhetőek lesznek, de aki erre előfizet, további extrákra is számíthat. Kap egy exkluzív lefűrészelt csövű puskát, amit kifejezetten a közelharci szituációkra találtak ki. Egy egész garnitúra öltözék és fegyverfestés is az előfizetők jussa, valamint havonta számíthatnak mindenféle exkluzív tartalmakra és különleges eseményekre.A fizetős DLC-ken túl ingyenes frissítések is fognak érkezni, ezek minden játékos számára elérhetőek lesznek. Ezek révén új játékmódok, köztük kifejezetten csapatalapú kihívások is debütálni fognak.
A Tom Clancy’s The Division bétája tegnap rajtolt el Xbox One-on, míg a PC-s és PS4-es játékos ma csatlakozhattak hozzájuk. Persze nem lenne érdekes a dolog, ha minden zökkenőmentesen zajlana. Azok a játékosok, akik korábban a Steamen rendelték elő a játékot (és jutottak ezzel garantált helyhez a bétán), arról számoltak be, hogy hiába rajtolt el a teszt, ők bizony nem tudnak ahhoz csatlakozni. Szerencsére a Ubisoft hamar észlelte a hibát és mostanra meg is oldotta azt, vagyis elméletileg most már senkinek nem jelenthet gondot a csatlakozás. ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.