Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még ebben a hónapban jön az Assassin’s Creed Identity

A fő széria idén új epizód nélkül marad, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem jelenik meg új Assassin’s Creed idén.

2016.02.02. 16:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy hosszú évek után idén először fordulhat elő, hogy az Assassin’s Creed széria nem gazdagodik új epizóddal. Nos, ez csak részben igaz, ugyanis a fő sorozat valóban nem kap új részt idén ősszel, de ez nem jelenti azt, hogy idén nem jelenik meg új Assassin’s Creed játék. Elég csak az Assassassin’s Creed Chronicles mellékág Indiában és Oroszországban játszódó folytatásaira gondolni, hiszen előbbi már január közepén megérkezett, utóbbi pedig február 9-én várható (a trilógia gyűjteményes kiadásával együtt). De nem ez lesz az egyetlen új játék, ami az orvgyilkosok és templomosok évszázados harcáról szól. A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy még februárban megjelenik az Assassin’s Creed Identity, egy akció-szerepjáték kizárólag iOS-re. A játékot hivatalosan már 2014-ben leleplezték, de akkor még csak Ausztráliában volt elérhető a játék. A történet a reneszánsz Olaszországban, vagyis az Assassin’s Creed II idejében játszódik, de saját karaktert készíthetünk, amellyel több karakterosztály (berserker, shadow blade, trickster és thief) közül válogathatunk. Orvgyilkosunkat virtuális karok segítségével is irányíthatjuk, de akár a képernyőn is megmutathatjuk neki, hogy merre haladjon. Emellett a játék a kontrollereket is támogatja.
Bár 2014-ben iOS mellett még Androidra is bejelentették a játékot, február 25-én csak előbbire fog megjelenni, míg az Androidos, esetleg Windows Phone-os kiadásról hallgatnak. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.