Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Xenonauts 2

Az XCOM indie változata 2017-ben jelenhet meg.

2016.02.05. 18:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Míg jelenleg az egész világ XCOM 2 lázban ég (na jó, legalábbis az a fele, amelyik érdeklődik a játék iránt), addig akad egy csapat, amely szép csendben bejelentette, hogy készül a Xenonauts 2. A játék első része még 2014-ben jelent meg és egész szép sikereket ért el. Hogy miért említettem az XCOM 2-t az előbb? Mert a Xenonauts nagyon hasonló témát és koncepciót képvisel: otthonunkat idegenek támadták meg, nekünk pedig gondoskodnunk kell a globális védelemről és a támadások visszaveréséről – mindezt körökre osztott csatákban.
A Xenonauts 2 az első rész alapjaira épít és nagyon radikálisan nem is kíván változtatni azokon. A játékot mindenesetre a Unity motorra ültetik át, ezáltal sokkal jobb optimalizációra számíthatunk, valamint a mod-támogatás is gördülékenyebb lesz. Emellett a fejlesztők kibővítik a harcrendszert és a technológiai fejlesztések tárházát is, de javulni fog a légi harc is (ilyen is van a játékban). A történet egy olyan fiktív világban játszódik, amelyben az idegenek épp a hidegháború kellős közepén érkeztek meg naprendszerünkbe, így a jenki és ruszki acsarkodást egy időre félre kellett tenni, hogy felvegyük a kesztyűt a kis, szürke lények seregeivel szemben.
A Xenonauts 2 megjelenése még odébb van, az idegenek leghamarabb 2017-ben érkezhetnek meg, de addig még biztos kapunk belőle egy korai változatot is. A hivatalos oldalon többet is megtudhattok a játékról. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Sniper Elite 4 sztori trailer

Mi történt Olaszországban 1943-ban?

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.