Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Escape from Tarkov fejlesztői napló

Negyed órában a fegyverekről, a mo-cap felvételekről és a katonai szakértők segítségéről.

2016.02.06. 15:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már a bejelentésekor is kíváncsian kaptuk fel rá a fejünket, de ahogy egyre több részlet derül ki a Battlestate Games első játékáról, az Escape from Tarkovról, egyre ígéretesebbnek tűnik a projekt. A készítők a minap bemutatták a játék első fejlesztői naplóját, amely nagyjából negyedórásra sikerült és elég sok témát érint. A játék 2028-ban játszódik és a hírek szerint ugyanazt az univerzumot dolgozza fel, amit a népszerű, böngészőben futó MMOFPS, a Contract Wars is. A fejlesztők szerencsére megfelelő anyagi is technikai háttérrel rendelkeznek, hogy a legújabb technológiákat is felhasználhassák, így az animációkat mo-cap stúdióban rögzítették. Így az olyan mozdulatok, mint a beragadt töltények kiszedése, az újratöltés, vagy a fegyver elrakása, mind valóságosak lesznek, ahogy az is, amikor valakit találat ér. A fejlesztők munkáját egyébként katonai szakértők is segítik, így olyan apró részletekre is odafigyelhetnek, mint mikor egy automata fegyverből eltávolítjuk a tárat, a csőben marad még egy töltény.
Az Escape from Tarkov egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a tervek szerint még idén megérkezik – kizárólag PC-re és Macre. ■

Escape from Tarkov
A legutóbbi Escape from Tarkov cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.