Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két játékká válik a H1Z1

A H1Z1: Just Survive egy hagyományos zombis túlélősdi lesz, míg a H1Z1: King of the Hill egy kőkemény lövölde.

2016.02.07. 20:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még a zombis divathullám csúcsán kezdte meg pályafutását a H1Z1, amely minden fontosabb elemet magáénak tud a műfajon belül: nyílt világ, zombik, csapatmunka, fegyverkészítés és más nyalánkságok. Bár elméletben minden adott, hogy a stílus szerelmesei egy újabb remekművel gazdagodjanak, ám sajnos a jelenleg elérhető korai változat eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezt mutatják a Steam-felhasználók értékelései is, amelyek alapján a tetszési index mindössze 68%-on áll. A legtöbb panasz a fejlesztés irányát éri, a készítők ugyanis a hagyományos zombis túlélős móka helyett sokkal inkább a lövöldözést helyezik előtérbe.
Valószínűleg a Daybreak Games is belátta, hogy jelen formájában nem arathat fényes sikert a H1Z1, ezért bejelentették, hogy a közeljövőben két külön játékként folytatja pályafutását. A váltásra február 16-án kerül sor, ekkor jelenik meg a H1Z1: Just Survive és a H1Z1: King of the Hill.
A H1Z1: Just Survive képviseli majd az eleinte követett stílust, vagyis ebben a túlélésé lesz a főszerep egy nyílt, zombikkal teli világban. A H1Z1: King of the Hill ezzel szemben az egymás elleni csatákra helyezi a hangsúlyt, sokkal jobban fog hasonlítani a játék jelenlegi állapotához. A két játékon két külön csapat fog dolgozni és február 17-től külön-külön lehet majd megvásárolni őket. Aki szeretne a lehető legolcsóbban hozzájuk jutni, annak most érdemes lépnie, ugyanis a Steam aktuális akciójának keretében még egyben be lehet őket zsákolni 25%-os kedvezménnyel. Sajnos ez azt is jelenti, hogy az eredeti elképzelésekkel ellentétben a játék a végső premier után sem válik ingyenessé.
Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a H1Z1 mindkét része idén nyáron fogja elhagyni a korai változatát, ekkor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. A váltásról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

H1Z1
A legutóbbi H1Z1 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.