Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Egyszemélyes kampány is lesz a Titanfall 2-ben

A készítők egy TV-s mellékág ötletét sem vetik el.

2016.02.09. 09:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Titanfallt annak idején, mint az FPS műfaj megreformálóját harangozták be, ám végül nem lett több mint egy sokadik multiplayer FPS robotokkal és falon futkosással. Vagyis sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A legtöbb kritika épp azért érte a játékot, mert hagyományos egyszemélyes kampánnyal nem rendelkezett, mindössze a multiplayer összecsapásokat igyekeztek némi sztorival összekapcsolni. A Respawn Entertainment szerencsére belátta, hogy ez a vonal nem vezet jóra, ezért a hivatalosan még be sem jelentett Titanfall 2-ben már nem követik el újra ezt a hibát. Erről a játék írója, Jesse Stern mesélt egy Forbesnak adott interjújában.
„Az első játék egyik hiányossága volt, hogy nem volt meg benne a lehetőség, hogy elmondjuk, ki vagy, hol vagy és kik vesznek körül. Mind tudtuk a választ, de nem tudtuk továbbadni. Szóval megpróbálunk a legjobbunkat nyújtva bemutatni egy világméretű kolóniaháborút, újra elmesélni az amerikai függetlenségi háború és az amerikai polgárháború történetét a világűrbe helyezve. Bevándorlók új generációját képzeljük el, amint a peremvidék egy benépesítendő bolygójára költözik. Ahelyett, hogy a hagyományos sci-fi megközelítést használnánk, inkább megpróbáljuk bemutatni, hogy milyen lenne ez valójában, hogyan néznének ki az űrhajók, a gépek, amiket kifejezetten a kitermelésre, építkezésre, rombolásra és a föld megmunkálására terveztek, és mi történne, ha mindezeket háborús célokra használnák fel. A technológiai fejlődés és az elkerülhetetlen háború találkozása inspirál minket és az, hogy milyen lenne a következő háború. A Titanfall 2-ben sok olyan jelenet lesz, ahol a tudomány a varázslattal találkozik, de földhözragadt marad, mocskos, emberi és valóságos.”
Vagyis a Titanfall 2-ben a hatalmas harci robotokat futurisztikus munkagépek váltják fel? Akár még jól is elsülhet, legalábbis annak idején, az Alien 2-ben jól működött. A fejlesztők egyébként vizsgálják egy TV-s mellékág (sorozat vagy film?) lehetőségét is. A Titanfall 2 az EA következő pénzügyi évének tervei között szerepel, vagyis valamikor 2017 márciusa előtt fog megjelenni – várhatóan PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A hivatalos leleplezésre várhatóan az E3-on vagy a gamescomon kerülhet sor. ■

Titanfall 2
A legutóbbi Titanfall 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.