Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Solus Project sztori trailer

A játék legújabb előzetesében a történetről mesélnek a fejlesztők.

2016.02.13. 14:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új trailert kapott a The Solus Project, amelyben ezúttal a játék történetéről mesélnek a fejlesztők. Kalandunk valamikor a XXII. században veszi kezdetét, miután egy csillag szétrombolta a naprendszerünket. Az emberiség a Prolus kolónia névre keresztelt űrhajóflottán menekült el a végzete elől, ám sokáig nem talált új otthonra, ezért az űrhajók üzemanyagkészlete vészesen apadni kezdett – ahogy az ellátmány is. Ezért a kolónia vezetői egy utolsó kétségbeesett küldetést szerveznek, hogy új bolygót találjon az emberiségnek: ez a Solus projekt. Ennek keretében öt felderítőhajót küldtek öt ígéretes csillagrendszerbe, hogy ott megfelelő bolygó után kutassanak. Mi az egyik ilyen felderítőhajó egyik utasát alakítjuk majd, aki egyedül éli túl a hajó becsapódását. Így ránk hárul a feladat, hogy felfedezzük a bolygót, kiderítsük, egyáltalán lakható-e, biztonságos-e. Már önmagában ez is elég kemény dió lenne, de hamar rájövünk, hogy a bolygó bizony nem csak lakható, de valaha lakták is. Egy idegen civilizáció romjaira bukkanunk, amelyekből kiderül, hogy korábban az emberekre ijesztő mértékben hasonlító nép lakta a vidéket, de kihaltak. Nekünk kell kideríteni, hogy miért.
A The Solus Project korai változata február 18-án fog megjelenni PC-re, majd február 26-án Xbox One-ra, míg a teljes játék valamikor májusban várható. ■

The Solus Project
A legutóbbi The Solus Project cikkek, hírek

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2016.02.15. 20:34
Ja, hogy ennek volt egy előzménye, első része is? Csak most néztem meg a videót, és a végén hangzik el annak a játéknak a címe, eddig szó se volt róla sehol. Na, majd utánanézek, mert amúgy tetszik eléggé a sztori, a hangulat és a játékmenet is. :-)
Artyom
Artyom 2016.02.16. 00:51
"Kalandunk valamikor a XXII. században veszi kezdetét, miután egy csillag szétrombolta a naprendszerünket."

4 milliárd év múlva fog a naprendszerünk összeütközni egy másikkal. Nem 100 év múlva. Egy sci-fi alapsztoritól picit többet várok, mert ha már az alapokra sem fordítottak minimális figyelmet, akkor mit várjak a játéktól?
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.