Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két Flight Simulator játék is érkezik idén

A Dovetail Games Flight School áprilisban jelenik meg, a Dovetail Games Flight Simulator valamikor az év későbbi szakaszában.

2016.02.13. 15:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dovetail Games 2014-ben vásárolta meg a Microsofttól a Flight Simulator széria jogait és a játékok alatt dolgozó technológiát. A stúdió az elmúlt éveket sem henyéléssel töltötte, keményen dolgoztak, hogy most bejelenthessék: 2016-ban két játékot is piacra fognak dobni.
Az első játék a Dovetail Games Flight School lesz, amely egészen az alapoktól kezdve tanítja meg a virtuális pilótákat a könnyű repülők irányításának csínjára-bínjára. Ehhez egyre nehezedő és egyre összetettebb oktatóküldetéseken át vezet majd az út, mindezt a régi szériára is jellemző hihetetlen élethűség jegyében. Ha pedig már elsajátítottuk az alapokat, vagyis képesek vagyunk felemelkedni a levegőbe, kipróbálhatjuk a szabadjátékot, vagyis kedvünkre berepülhetjük a világot.
A Dovetail Games Flight School valamikor áprilisban fog megjelenni, míg a másik játék, a Dovetail Games Flight Simulator valamikor az év későbbi szakaszában. Utóbbiról egyelőre nem is árultak el további részleteket. ■

Dovetail Games Flight School
A legutóbbi Dovetail Games Flight School cikkek, hírek

hozzászólások (6)

Sityi
Sityi 2016.02.15. 08:26
Ahogy a Steam Edition ismertetőjében írtam, a Dovetail nem nagyon piszkálhatott bele a játék motorjába, max bugfix szinten. Gondolom, csak sikerült végre "elvenni" a Microsofttól végre minden jogot, és remélhetőleg most már rendesen átdolgozzák. (Mondjuk én olyan nagyon látványos javulásra nem számítok a Train Simulator alapján - azt is a Microsofttól vették át amúgy...)
Snapsz
Snapsz 2016.02.15. 16:42
És akkor most mi lesz a Prepar3D-vel, ami a Lockheed Martin tulajdona? Teljesen FSX-en alapuló dolog, és nem említik az oldalukon, hogy ennyi lett volna. Mert az LM tovább fejlesztette az FSX-et, kijavította a hibáit, stb.
http://www.prepar3d.com
Sityi
Sityi 2016.02.15. 16:47
Az más tészta. A Lockheed Martin azért nem igazán Dovetail Games szint, és nem tartom kizártnak, hogy a Microsoft velük más megállapodást kötött - no meg ők nem is a Flight Simulator márkanévre pályáztak, hanem az alatta lévő alap technikára. Szerintem a Prepar3D-t ez a dolog nem érinti, az továbbra is a Lockheed Martiné, és ők fejlesztgetik maguknak, illetve az ügyfeleiknek.
Ibigoo
Ibigoo 2016.02.15. 21:55
Kezdődik :)
Amit a Dovetail-ék - mikor még nem így hívták őket - megcsináltak a Rail SImulatorral, ide is begyűrűzik. Párhuzamos szoftverek, fikarcnyi dlc-k aranyáron, inkább a mennyiségre mint a minőségre törekvő üzletpolitika. Adieu repülőszimulátorok...
Sityi
Sityi 2016.02.16. 10:31
Párhuzamos szoftverek? Minden évben automatikusan ingyenesen frissült a Train Sim az aktuális verzióra... A DLC politikájuk viszont tényleg erősen kritizálható.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.