Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Idén sem maradunk Call of Duty nélkül

Az Activision pénzügyi tervében is szerepel az új játék, de már az Infinity Ward is elcsipogta, hogy készül.

2016.02.14. 08:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hivatalos bejelentés ugyan még nem történt meg, de vélhetően senkit sem ér meglepetésként, hogy idén is kapunk újabb Call of Duty játékot. A széria 2003-as startja óta gyakorlatilag minden évben jött egy-egy újabb epizód, amelyek minősége elég hullámzó volt, az utóbbi években pedig kifejezetten zuhanó tendenciát mutatott. Nem is feltétlenül az újabb játékok minőségével akadt gond, hiszen szigorúan grafikai vagy technológiai szemszögből nézve hozták az elvárható szintet. Sokkal inkább a kreativitás és innováció teljes hiánya az, ami miatt egyre több játékosból szakad ki az „ó, már megint?!” érzés, amint szóba kerül a széria.
Az Activision persze a dolog pénzügyi oldalát nézi leginkább, márpedig a sorozat továbbra is anyagi sikernek számít, minden részét rengetegen vásárolják meg – elsősorban a multiplayer mód miatt. Persze azt a kiadó is érzi, hogy hosszú távon nem tartható fent ez a tendencia, ezért két éve bevonta Sledgehammer Gamest is, hogy ezzel a szériát addig készítő két stúdió (az Infinity Ward és a Treyarch) extra egy évnyi fejlesztési időhöz jusson. Sajnos azonban egyelőre nem akar meglátszani az így nyert extra idő.
Talán idén a sorozat megalkotója, az Infinity Ward végre megrázza magát és tényleg valami újjal rukkol elő. Az Activision pénzügyi tervében, mint „innovatív új Call of Duty epizód” szerepel, de a napokban a fejlesztők is csipogtak a Twitteren. Persze a hivatalos bejelentésig még várnunk kell a részletekre, addig csak abban lehetünk biztosak, hogy lesz új Call of Duty idén is. ■

Call of Duty: Infinite Warfare
A legutóbbi Call of Duty: Infinite Warfare cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!

Január végén rajtol a For Honor zárt bétája

Három napig tart majd a teszt, a dátumot új trailerben fedték fel.