Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kickstarteren a The Works of Mercy

Mit tennél, ha egy idegen elrabolná a feleséged és a lányod, téged pedig véletlenszerűen kiválasztott emberek megölésére kényszerítene?

2016.02.15. 11:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb ígéretes thriller projekt került fel a Kickstarterre, hogy ott alapozza meg a jövőjét. A PlayWay csapata a The Works of Mercy című játékához szeretne itt 15 000 kanadai dollárt összegyűjteni, amelyből az első néhány nap alatt egyelőre csak 1500 jött össze. Egy belső nézetű kalandjátékról van szó, amelynek pazar grafikájáért az Unreal Engine 4 felel. De nem csak a látványvilág lehet erőssége a játéknak, hanem a történet is. Egy hétköznapi fickót alakíthatunk benne, akinek egy titokzatos alak elrabolja a feleségét és a lányát, majd telefonon látszólag véletlenszerűen kiválasztott emberek megölésére kényszeríti. Nekünk kell tehát e szörnyű tetteket végrehajtanunk, közben pedig valahogy kifundálni, hogy ki áll az egész mögött és mi a valódi célja. Ez már csak azért sem könnyű, mert a titokzatos zsaroló egyértelműen pszichopata, ráadásul kamerákon keresztül minden mozdulatunkat árgus szemekkel figyeli.
A készítőket olyan filmek inspirálták, mint Roman Polanski Iszonyat (Repulsion) és A lakó (The Tenant) című művei, vagy a Ragyogás (The Shining) Stanley Kubricktól. A játékmenet megvalósításában pedig más játékokból is vesznek át ötleteket, így a P.T.-ből és a Gone Home-ból is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!