Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kickstarteren a The Works of Mercy

Mit tennél, ha egy idegen elrabolná a feleséged és a lányod, téged pedig véletlenszerűen kiválasztott emberek megölésére kényszerítene?

2016.02.15. 11:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb ígéretes thriller projekt került fel a Kickstarterre, hogy ott alapozza meg a jövőjét. A PlayWay csapata a The Works of Mercy című játékához szeretne itt 15 000 kanadai dollárt összegyűjteni, amelyből az első néhány nap alatt egyelőre csak 1500 jött össze. Egy belső nézetű kalandjátékról van szó, amelynek pazar grafikájáért az Unreal Engine 4 felel. De nem csak a látványvilág lehet erőssége a játéknak, hanem a történet is. Egy hétköznapi fickót alakíthatunk benne, akinek egy titokzatos alak elrabolja a feleségét és a lányát, majd telefonon látszólag véletlenszerűen kiválasztott emberek megölésére kényszeríti. Nekünk kell tehát e szörnyű tetteket végrehajtanunk, közben pedig valahogy kifundálni, hogy ki áll az egész mögött és mi a valódi célja. Ez már csak azért sem könnyű, mert a titokzatos zsaroló egyértelműen pszichopata, ráadásul kamerákon keresztül minden mozdulatunkat árgus szemekkel figyeli.
A készítőket olyan filmek inspirálták, mint Roman Polanski Iszonyat (Repulsion) és A lakó (The Tenant) című művei, vagy a Ragyogás (The Shining) Stanley Kubricktól. A játékmenet megvalósításában pedig más játékokból is vesznek át ötleteket, így a P.T.-ből és a Gone Home-ból is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.