Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kickstarteren a The Works of Mercy

Mit tennél, ha egy idegen elrabolná a feleséged és a lányod, téged pedig véletlenszerűen kiválasztott emberek megölésére kényszerítene?

2016.02.15. 11:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb ígéretes thriller projekt került fel a Kickstarterre, hogy ott alapozza meg a jövőjét. A PlayWay csapata a The Works of Mercy című játékához szeretne itt 15 000 kanadai dollárt összegyűjteni, amelyből az első néhány nap alatt egyelőre csak 1500 jött össze. Egy belső nézetű kalandjátékról van szó, amelynek pazar grafikájáért az Unreal Engine 4 felel. De nem csak a látványvilág lehet erőssége a játéknak, hanem a történet is. Egy hétköznapi fickót alakíthatunk benne, akinek egy titokzatos alak elrabolja a feleségét és a lányát, majd telefonon látszólag véletlenszerűen kiválasztott emberek megölésére kényszeríti. Nekünk kell tehát e szörnyű tetteket végrehajtanunk, közben pedig valahogy kifundálni, hogy ki áll az egész mögött és mi a valódi célja. Ez már csak azért sem könnyű, mert a titokzatos zsaroló egyértelműen pszichopata, ráadásul kamerákon keresztül minden mozdulatunkat árgus szemekkel figyeli.
A készítőket olyan filmek inspirálták, mint Roman Polanski Iszonyat (Repulsion) és A lakó (The Tenant) című művei, vagy a Ragyogás (The Shining) Stanley Kubricktól. A játékmenet megvalósításában pedig más játékokból is vesznek át ötleteket, így a P.T.-ből és a Gone Home-ból is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.