Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Sniper Elite 4?

Egy kósza LinkedIn bejegyzés erre utal, de a Rebellion cáfolt, hogy aztán mégis elültesse a bogarat a fülünkben.

2016.02.16. 09:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha mesterlövészekről van szó, kettő plusz egy játék juthat hirtelen az eszünkbe. Az egyik a CITY Interactive szériája, a Sniper: Ghost Warrior, amely a modern hadviselés rejtőzködő mesterlövészeinek küldetéseibe engedett betekintést több-kevesebb sikerrel. A másik pedig a Sniper Elite sorozat a Rebelliontól, amely eddig három epizódot élt meg. Utóbbi egyik védjegye a röntgen kamera, amely egész brutális közvetlenséggel ábrázolja a lövedék útját és roncsolását az áldozat szervezetében.
A napokban felröppent a pletyka, miszerint készül a Sniper Elite 4. A híresztelést egy LinkedIn profilon talált bejegyzés indította útjára, ám a Rebelliontól hamar jött is a tagadó reakció a hivatalos oldalukon. Itt a stúdió alapítója, Jason Kingsley jelezte, hogy az illető nem dolgozott a csapat kötelékében és nem is jelentettek be új Sniper Elite játékot. A széria egyébként tavaly ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját, valamint az eladási mutatók is átlépték a bűvös 10 milliós álomhatárt. A bejegyzés végén viszont elárulta, hogy hamarosan leleplezik következő játékukat, a bejelentésre még a GDC előtt, vagyis március 14. előtt sor fog kerülni. Kíváncsian várjuk.
Mondandóm elején azt írtam, kettő plusz egy mesterlövészes játék juthat hirtelen eszünkbe. Nos, ez a plusz egy... ■

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2016.02.16. 12:58
Őszintén nem bánnám ha jönne egy ilyen rész és követné a CoD váltást: Sniper Elite 4: Modern Warfare:).
Skorpio90
Skorpio90 2016.02.16. 13:45
Legyen inkább hidegháború!
Baracklekvár
Baracklekvár 2016.02.16. 14:58
Vietnam-féle környezetben lehetne igazán kemény dzsungelháborút előidézni, bár azt talán az európai és orosz rajongótábor kevéssé értékelné. (Vitathatatlan a jelentős orosz jelenlét a SniperElite3 multiban.)
A rajongótábor biztos igazán értékelné és én is mindig is egy keleti frontot feldolgozó részre vágytam. Szétlőtt gyártelepek, hóviharban ostromolt Leningrád, Sztálingrád és Budapest, sáros-havas erdők és mezők - Symo Häyhä for predisent! A single kampány utolsó küldetésében meg Berija fején keresztül kelljen szétlőni Sztálin tökeit..

De a tippem továbbra is Vietnam.
davkar9
davkar9 2016.02.16. 23:28
SE-nél igazából tök mindegy milyen korszakban játszódik, úgyis csak az x-raycam és a lassítás a lényeg benne.:-P Ha valami újat és egyedit akarnának, akkor lehetne valami fiktív-középkori környezetben egy mester íjász figura. Ugyanúgy kéne nézni a szelet, hova célzunk, csak a távcső hiányozna.

Persze ez inkább egy 0.5. epizód témája lehetne vagy valami zombie army féle tömény fun epizódé. A 3 szerintem még viszonylag friss ahhoz, hogy máris egy teljes értékű folytatásban gondolkodjanak.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.