Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Cusack azonossága

2003.04.24. 18:04 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Erre a bemutatóra nem is kellett meghívnunk senkit, elég, ha a film szereplői eljönnek – viccelt az Azonosság (Identity, hazai bemutató: július 24.) múlt heti díszbemutatójára érkezve a főszereplő, John Cusack, aki arra célzott ezzel, hogy a pszicho-thrillernek fantasztikus szereplőgárdája van: Rebecca de Mornay, Ray Liotta és a világ 25 legszebb nője listában öt éve minden évben szereplő Amanda Peet is játszik benne.
A film kritikusai mind egyetértenek abban, hogy a thriller az utóbbi évek egyik legravaszabb, legkülönlegesebb forgatókönyvéből készült, ami már csak azért is érdekes, mert írója, Michael Cooney pályája egy korábbi szakaszában még olyan filmeket írt, mint a méltán elfeledett A vérengző mutáns hóember bosszúja (Revenge of the Mutant Killer Snowman). Egy sajtótájékoztatón, ahol egy szemtelen újságíró az orra alá dörgölte fiatalkori botlását, a forgatókönyvíró tréfásan megesküdött, hogy az Azonosság írása közben semmit nem használt fel abból, amit a régi műveiből tanult. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!