Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Végre felfedték a Battalion 1944 célkitűzéseit

Már csak néhány nap van hátra a kampányból.

2016.02.27. 15:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Közel egy hónappal ezelőtt indult el a Battalion 1944 Kickstarter kampánya, ahol a Bulkhead Interactive 100 000 fontot kért a játékosoktól. Ezt bőven meg is kapták, hiszen a mutató jelenleg 274 000 font felett jár. Egy második világháborúban játszódó multiplayer FPS-ről van szó, amely az Unreal Engine 4-re támaszkodik, játékmenetét tekintve pedig a klasszikus Call of Duty és Medal of Honor játékokból merít ihletet.
A fejlesztők sokáig nem rukkoltak elő célkitűzésekkel, vagyis a támogatók nem tudhatták, hogy milyen extra tartalmakhoz juthatunk, ha a megfelelő keret összegyűlik. Nos, végre ezt a hiányosságot is pótolták, ám félő, hogy egy kicsit már későn. A célkitűzések közül eddig kettőt sikerült elérni: főállású közösségi menedzser csatlakozott a gárdához, valamint részletesebb részecske effekteket kapunk. A harmadik célkitűzés még teljesülhet, ez egy új pályát jelentene 275 000 font esetén. Mivel a kampányból már csak négy nap van hátra, így a további célok valószínűleg csak tervek maradnak. Kár, hiszen olyanok szerepelnek a listán, brit és szovjet seregek, bővebb szerkesztő, valamint 1,2 millió font esetében akár egyszemélyes kampány is kerülhet a játékba. Ezekre valószínűleg már keresztet vethetünk. ■

Battalion 1944
A legutóbbi Battalion 1944 cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Lacko
Lacko 2016.02.28. 08:54
Amikor hat nappal a vége előtt betolnak ilyen extrákat, akkor azokat valószínűleg nem is akarják megvalósítani, csak hát az istenadta nép követeli az ilyen hülyeségeket... Tök ugyan ilyeneket látni társasjátékok KS kampányában is.
PanzerWolf
PanzerWolf 2016.02.28. 11:37
Inkább lenne egy új II. WH-s Red Orchestra féle játék.
stero
stero 2016.02.28. 13:06
Úgy valahogy csak legyen is alatta használható, dinamikus motor mert a red orchestra irányítása valami okádék. Mondjuk az unreal engine 4-től nem félek .. bár azt is el lehet cseszni szóval ez még mindig nem garancia semmire.
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.