Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Április végén jön az Avalon Lords: Dawn Rises

A fejlesztők csak „a Total War gyilkosaként” emlegetik játékukat.

2016.03.01. 16:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha hatalmas ó- vagy középkori (vagy épp nem sokára fantasy világi) csatákról van szó, akkor a legtöbbeknek a The Creative Assembly Total War sorozata juthat eszébe, amely lassan az összes fontosabb történelmi korszakot feldolgozza a XX. század előttről. Bár voltak rá próbálkozások, a trónról letaszítani vagy csak egyáltalán megszorongatni eddig nem nagyon sikerült a szériát.
Hamarosan újabb kihívó érkezik az Animus Interactive stúdiójából: ez lesz az Avalon Lords: Dawn Rises. A játék története Spero földjén játszódik, ahol hat városállam hadakozik a terület irányításáért. Mindegyik város vezetője saját magát tartja a legalkalmasabbnak, hogy Spero királya legyen, ez pedig elkerülhetetlenül is háborúskodáshoz vezet. Mi Avon városát képviseljük majd az egyszemélyes kampányban. Urunk azzal a feladattal bíz meg minket, hogy egy stratégiailag fontos területen alapítsunk új várost, de dolgunkat megnehezíti, hogy egy másik úr a háttérben a többivel szövetkezik, hogy új rendet alapítsanak – persze, hogy ellenünk.
Az egyszemélyes kampány mellett két játékmódot tartalmazó multiplayer részt is kapunk. A conflict módban nagyjából ugyanazt fogjuk csinálni, amit a kampányban, vagyis városokat kell alapítanunk és menedzselnünk, majd méretes sereget toborozva legyűrni a többi játékost. A battle mód ennél jóval egyszerűbb és gyorsabb lesz: itt csak a seregünket kell összeállítani és már mehet is a haddelhadd. A többjátékos módban akár három a három ellen is megütközhetünk.
Az Avalon Lords: Dawn Rises április 28-án fog megjelenni PC-re, Macre és Linuxra. a fejlesztők nem titkolják, hogy a megfelelő fogadtatás esetén a játék alapján egy MMORTS-t is szeretnének készíteni ugyanebben az univerzumban. ■

előző
következő
Április végén jön az Avalon Lords: Dawn Rises
Április végén jön az Avalon Lords: Dawn RisesÁprilis végén jön az Avalon Lords: Dawn RisesÁprilis végén jön az Avalon Lords: Dawn Rises

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.