Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mirror's Edge Catalyst Mirror's Edge Catalyst

Mirror’s Edge Catalyst trailerduó

Szűk egy percben a futásról és egy másikban a harcokról.

2016.03.03. 21:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az első játék óta várják a rajongók a másodikat, de a Mirror’s Edge Catalystra még egy picit várni kell. Faith új eljövetele jelen állás szerint közvetlenül a nyár elején fog megjelenni, ám addig sem kell üres kézzel maradnunk. A fejlesztők két rövid, de annál tartalmasabb videóval lepték meg a rajongókat. Az első a játék alapjául szolgáló futást mutatja be. Faith hihetetlen ügyességgel és még annál is nagyobb bátorsággal van megáldva, így számára a felhőkarcolók tetején található szellőzők, csövek és emelvények csak játszótérként szolgálnak. Nem ijed meg egy-egy hajmeresztő ugrástól sem egyik tetőről a másikra, de ha kell, segédeszközöket is bevet, mint a videón is látható kötelek, amelyeken lecsúszhat. A másik videón a harcrendszerrel ismerkedhetünk. Bár hősnőnk fürge és mozgékony, néha így sem kerülheti el a nyílt konfrontációt. Lőfegyvereket még annyira sem használ majd, mint az előző játékban, helyettük inkább ökleire és lábaira támaszkodik (a szó összes értelmében…).
A Mirror’s Edge Catalyst a tervek – és reményeink – szerint minden szempontból felül fogja múlni a 2009-es elődöt, ami komoly feladat. Hogy sikerül-e beteljesítenie a fejlesztők ígéreteit, az a május 24-i premier után kiderül. ■


Mirror's Edge Catalyst
A legutóbbi Mirror's Edge Catalyst cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.03.06. 16:12
Attól függően, hogy mennyire lesz jól optimalizálva, meg hogy mennyire lesz hardcore (értsd: könnyen tanulható), nálam az idei év játéka 2016.:)
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.