Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mirror's Edge Catalyst Mirror's Edge Catalyst

Mirror’s Edge Catalyst trailerduó

Szűk egy percben a futásról és egy másikban a harcokról.

2016.03.03. 21:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az első játék óta várják a rajongók a másodikat, de a Mirror’s Edge Catalystra még egy picit várni kell. Faith új eljövetele jelen állás szerint közvetlenül a nyár elején fog megjelenni, ám addig sem kell üres kézzel maradnunk. A fejlesztők két rövid, de annál tartalmasabb videóval lepték meg a rajongókat. Az első a játék alapjául szolgáló futást mutatja be. Faith hihetetlen ügyességgel és még annál is nagyobb bátorsággal van megáldva, így számára a felhőkarcolók tetején található szellőzők, csövek és emelvények csak játszótérként szolgálnak. Nem ijed meg egy-egy hajmeresztő ugrástól sem egyik tetőről a másikra, de ha kell, segédeszközöket is bevet, mint a videón is látható kötelek, amelyeken lecsúszhat. A másik videón a harcrendszerrel ismerkedhetünk. Bár hősnőnk fürge és mozgékony, néha így sem kerülheti el a nyílt konfrontációt. Lőfegyvereket még annyira sem használ majd, mint az előző játékban, helyettük inkább ökleire és lábaira támaszkodik (a szó összes értelmében…).
A Mirror’s Edge Catalyst a tervek – és reményeink – szerint minden szempontból felül fogja múlni a 2009-es elődöt, ami komoly feladat. Hogy sikerül-e beteljesítenie a fejlesztők ígéreteit, az a május 24-i premier után kiderül. ■


Mirror's Edge Catalyst
A legutóbbi Mirror's Edge Catalyst cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.03.06. 16:12
Attól függően, hogy mennyire lesz jól optimalizálva, meg hogy mennyire lesz hardcore (értsd: könnyen tanulható), nálam az idei év játéka 2016.:)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.