Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

A Tom Clancy’s The Division első éves terve

Mire számíthatunk a holnaputáni premier után?

2016.03.06. 14:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak két nap és megjelenik a Tom Clancy’s The Division, vagyis véget ér a várakozás, kiderül, hogy a Ubisoft legújabb játéka képes lesz-e megfelelni az előzetes elvárásoknak, be tudja-e váltani a sok hangzatos ígéretet. Vagy épp kipukkad egy újabb Ubisoft-lufi. Azért reméljük, az előbbi valósul meg.
Az viszont biztos, hogy a fejlesztők a megjelenés után sem fordulnak el a játéktól, hanem kiegészítők és frissítések formájában fogják azt tovább bővíteni. A zárt és a nyílt béta tapasztalatai alapján sok játékos jelezte, hogy jó lenne a játékba beépíteni egy kereskedői interfészt, amelyen a játékosok egymás közt seftelhetnek a talált tárgyakkal. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az első frissítésben (ez lesz az Incursions) az új raid küldetés mellett ezt is megkapjuk valamikor áprilisban. A második frissítés a Conflicts címet viseli és májusban várható. Ebben szintén új raid küldetést kapunk valahol a Columbus Circle környékén, valamint az ígéretek szerint új tartalom érkezik a Dark Zone-hoz is. Mindkét csomag ingyenes lesz, valamint a Ubisoft ígérete szerint napi és heti rendszerességgel érkeznek majd újabb küldetések és események.
Ahogy azt már januárban bejelentették, a játékhoz az első évben három fizetős kiegészítőt is terveznek. Az első, az Underground valamikor júniusban várható és a híres-hírhedt New York-i metróhálózatot fedezhetjük fel benne. Négyfős csapatban ereszkedhetünk majd alá, hogy mindenféle rosszarcúakkal vegyük fel a harcot odalent. A második kiegészítő a Survival lesz, megjelenésére szintén nyáron számíthatunk. Ebben egy különösen kemény környékre kell bemerészkednünk, ahol a cél a minél tovább való túlélés és az ellátmány összegyűjtése lesz. A harmadik kiegészítő a Last Stand címet viseli és év vége felé, télen fog megjelenni. Erről lehet a legkevesebbet tudni, a fejlesztők csak annyit árultak el, hogy minden korábbinál nagyobb veszélyre kell felkészülnie a játékosoknak. ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.