Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hivatalos: jön a Sniper Elite 4

Néhány hete még csak pletykáltak róla, most már biztos az új rész.

2016.03.07. 20:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Február közepén röppent fel a pletyka, miszerint a Rebellion stúdiójában már dolgoznak is a népszerű sorozat új részén, a Sniper Elite 4-en. Akkor egy LinkedIn profil indította el a lavinát, amit a stúdió próbált fékezni, de már akkor elárulták, hogy következő játékukat még az idei GDC, vagyis március 14-e előtt be fogják mutatni. Nos, tartották is a szavukat és nem okozva túl nagy meglepetést, bejelentették: készül a Sniper Elite 4!
Túl sok részlettel még nem kecsegtettek, de az kiderült, hogy a negyedik rész egyenes folytatása lesz a Sniper Elite III-nak és ismét Karl Fairburne távcsövén keresztül fogjuk látni a világot (és a náci katonák belsőségeit…). Hősünk kalandjai Afrikából egy picit északabbra, Olaszországban folytatódnak, ahol a helyi ellenállással karöltve fog küzdeni a népet elnyomókkal szemben. Emellett egy új veszedelemmel is fel kell vennie a harcot, amely meggátolhatja a szövetségesek előrenyomulását térnyerését Európában.
A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni még valamikor idén, a két konzolon is stabil 1080p-s teljesítményt ígérnek, valamint a sorozat történetének legnagyobb játékterét, ahol a szóló kampány, a kooperatív küldetések és a kompetitív többjátékos mód is zajlani fog. ■

Sniper Elite 4
A legutóbbi Sniper Elite 4 cikkek, hírek

hozzászólások (6)

Baracklekvár
Baracklekvár 2016.03.07. 22:19
Jöhet! Bár nem érzek olyan generációs ugrást, mint a 2. és 3. rész között volt, s amit vártam-prognosztizáltam korábban. Még mindig túl sterilnek tűnik a környezet számomra - sűrű dzsungelt, időjárást, élővilágot szerettem volna. Madarak, kecskék, macskák, hóviharban..

Na majd az 5. részben.
Lacko
Lacko 2016.03.08. 10:39
baracklekvár: +1. Ráadásul a nyitó képen az olasz kisváros színei is túl sterilek. Arról nem is beszélve, hogy azzal a vasúti löveggel (talán Dora?) marha praktikus dolog lövöldözni egy középkori hídról: szinte bizonyos, hogy a híd tervezői belekalkulálták a statikai számításaikba, nemcsak a löveg súlyát, de a lövések okozta lökéshullámot is... ;)
GustyX
GustyX 2016.03.17. 20:05
Gameplay.
Kifejezetten tetszik, csak a témaválasztás nem.

Inkább lenne hidegháború, vagy valami mai/jövőbeli cucc.
Skorpio90
Skorpio90 2016.03.17. 22:14
Tetszik ez a Splinter Cellesedés, csak ne menjen a pufogtatás rovására. A 3. részben pont ez történt ezzel a relocation rendszerrel. A videóban említették a scope zeroingot, remélem ezzel nem butítják le nehézséget (persze, nem kell használni, de mi van akkor, ha erre hegyezik ki a dolgot?) Az meg kicsit meredek, hogy ilyen retek ultra minimum 800x600-as grafikával demóznak. Pre-alfa, meg minden, de akkor is. De amúgy várom ^^

Szerk.: ja meg most már lehetne értelme az xp gyűjtésnek is, mert a 3. részben semmi funkciója nem volt azonkívül, hogy szintet léptél. Se fegyó, se skill, se semmi.
Baracklekvár
Baracklekvár 2016.03.17. 22:39
Valóban nekem is a nagy kedvenc Splinter Cell ugrott be. S én a közhangulattal ellentétben a 3. részben is szerettem a csendes lopakodást, aknatelepítést. A látottak szerint ez nem vész ki.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.