Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Space Run Galaxy

Folytatást kap a 2014-es űrhajós játék.

2016.03.09. 10:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A mindössze egyetlen fejlesztőből álló PASSTECH Games 2014 nyarán mutatta be első játékát, a Space Runt, amelyben modulonként kellett felépítenünk űrhajónkat, majd azzal időre leszállítani mindenféle csomagokat és személyeket. Persze mindez a világűrben nem olyan, mint feladni valamit a postán, hisz bármelyik aszteroida mögött ott lapulhat egy mindenre elszánt űrkalóz, hogy rátegye mancsát a hajónkra. A játékmenet lényegét az űrhajó megépítése mellett maguk az utak adták, amelyek során meg kellett küzdenünk ezekkel a veszélyekkel is.
A Focus Home Interactive a minap bejelentette, hogy készül a folytatás, amely a Space Run Galaxy címet viseli. A történet 20 évvel az első játék után játszódik, amikorra az eredeti hős, Buck Mann már egész intergalaktikus futárflottával rendelkezik. Mi is egyike leszünk az embereinek, aki saját űrhajóját megépítve főnökéhez hasonló karriert szeretne befutni. Hajónkat ezért mindenféle fegyverekkel (lézerágyúk, rakétavetők stb.) és védelmi rendszerekkel kell felvérteznünk, miközben helyet kell hagyni a rakodótérnek is. A játék során négy naprendszer ötvennél is több zónáját fedezhetjük fel, megbízásból pedig száznál is több vár ránk. Az újdonságot az online világ és a rajongók által meghirdetett küldetések jelenthetik, amelyek így végtelen számú megbízatást jelenthetnek – jóval értékesebb fizetségért. A futárok egymással is kereskedhetnek a legjobb cuccok megszerzése érdekében. Emellett új vállalatok is felbukkannak, amelyek különösen veszélyes megbízásokkal kecsegtetnek, de rengeteg új veszélyforrás is leselkedik ránk a mélyűrben.
A Space Run Galaxy az előzetes infók alapján tehát nem rugaszkodik el nagyon az előző játék alapjaitól, de azért igyekszik kellő mértékben megújítani azokat. A megjelenésre valamikor idén még sor kerülhet kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Készül a Space Run Galaxy
Készül a Space Run GalaxyKészül a Space Run GalaxyKészül a Space Run GalaxyKészül a Space Run GalaxyKészül a Space Run Galaxy
Space Run Galaxy
A legutóbbi Space Run Galaxy cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Shadowguard
Shadowguard 2016.03.09. 20:07
Na ez jó hír, én szerettem az első részt. Bár az első végigjátszás után már kevésbé volt érdekes, tudtam, hogy hol mit kell pakolni és merről jönnek az ellenfelek.
további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!