Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Nintendo hírek

Új játékokat jelentettek be Wii U-ra és 3DS-re egyaránt.

2016.03.09. 20:29 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Nintendo

A Nintendo idén sem pihen, a már korábban leleplezett új játékaik mellett több már megjelent játék is új frissítést kap, valamint további alkotásokat is bejelentettek Wii U-ra és 3DS-re egyaránt. Kezdjük a sort a Wii U-val!

  • Star Fox Zero bejelentés: Fox McCloud visszatér egy akciódús kalandjáték keretében. A játékosok a számos útvonalon keresztül különböző helyszíneket fedezhetnek fel, így minden alkalommal más-más élménnyel gazdagodhatnak és új kihívásokkal kerülhetnek szembe. A többjátékos módban megoszthatják a feladatokat, így míg az egyikük az Arwinget irányítja, a másik az ellenfeleket igyekszik kiiktatni a fegyverzetet kezelve. A Star Fox Zero április 22-én fog megjelenni.
  • Star Fox Guard: A játékosoknak 12 kamerán keresztül kell figyelniük és megvédeniük Grippy Toad, Slippy Toad nagybátyjának bányáját. A játék körülbelül 100 küldetést tartalmaz, megjelenésére szintén április 22-én kerül sor.
  • Paper Mario: Color Splash: Új kalandjuk során Mario és barátai a Prism-szigetre látogatnak, aminek elszívták minden színét. Szerencsére Paper Mario Festő Kalapácsa beszínez mindent, amihez hozzáér, így új fegyverével igyekszik visszahozni a sziget színeit. A játék 2016-ban fog megjelenni.
  • Frissült a Super Mario Maker: A 100 új Mario Challenge mellett az új Super Extreme nehézségi fokozat is debütált a játékban a tegnapi frissítéssel.
  • Tokyo Mirage Sessons #FE: A szerepjáték az Atlus stúdiójában készül, története szerint a modern Tokiót másik dimenzióból származó hatalom támadta meg. Körökre osztott harcrendszer és fegyverkészítés is várja a játékosokat, de a zenének is fontos szerepe lesz a játékban. A premierre jelen állás szerint június 24-én számíthatunk.
  • Lost Reavers: Az ingyenes akciójátékban a játékosoknak csapatokat alkotva, kooperatív módban kell megküzdenie a zombik seregeivel, miközben fejtörőket oldanak meg és kincsek után kutatnak. A játék nyílt bétája április 14-én rajtol, majd nem sokkal később, április 18-án megérkezik a teljes játék is.

A Wii U mellett tehát 3DS-re is több játék bejelentésére került sor:

  • Kirby: Planet Robobot: A megszállók gépesítették Álom Földet. Hogy visszaállítsa otthona eredeti formáját Kirbynek a támadók ellen kell fordítania saját technológiájukat. A játékban négyfős kooperatív mód is kerül, amelyben a játékosoknak egymást kisegítve kell legyőzniük ellenfeleiket. A játék minden amiibo figurával kompatibilis, néhányuk ráadásul karakter specifikus képességekkel ruházza fel Kirbyt. A megjelenés június 10-én várható.
  • Rhythm Paradise Megamix: A játék több mint 100 ritmus játékot tartalmaz, melyből 30 teljesen új, 70 pedig a sorozat korábbi részeinek legjobbjaiból lett összeválogatva. Megjelenés valamikor idén.
  • Disney Art Academy: Fedezd fel a benned rejlő művészt és sajátítsd el a több mint 80 Disney és Pixar karakter megrajzolását. A Disney rajzok és Pixar animációk inspirálta tanácsok és leckék segítségével megtanulhatod a különböző rajzeszközök használatát, hogy megalkothasd Elsa és Olaf karakterét a Disney Frozen filmből, karaktereket a Disney Inside Out animációs filmből, Mickey Egeret és sok mást. A játék július 15-én várható.
  • DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past: Utazz a múltba és ments meg a jelent ebben a klasszikus DRAGON QUEST kalandban, ami teljesen felújított formában érkezik meg a Nintendo 3DS készülékekre. Újraépített világ, új 3D-s karaktermodellek és teljesen újralokalizált történet. A játék idén fog megjelenni.

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.