Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Urban Empire - politikai városmenedzser készül

A Kalypso Media gondozásában készülő játék a politika által szeretne kitűnni a mezőnyből.

2016.03.14. 19:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mikor néhány nappal ezelőtt a Cities: Skylines két kiegészítőjéről meséltem, azt írtam, hogy a játék igazából nem sok számottevő konkurenssel rendelkezik, így kényelmesen terpeszkedhet a városmenedzser játékok trónján. A Kalypso Media a napokban bejelentette, hogy új kihívó készülődik, amely az Urban Empire címet viseli és egy kis csavarral szeretne kitűnni a mezőnyből. Ez a csavar pedig nem más, mint a mindenki által utált, de az életünkből ki mégsem hagyható politika. A játékban egy város kétszáz évét követhetjük végig az 1800-as évek elejétől kezdve, mi pedig az örökifjú polgármester bőrébe bújhatunk. A játék elején négy dinasztia közül választhatunk, amelyek mind más és más habitussal rendelkeznek, vagyis ezáltal más megoldásokat kínálnak. Feladataink közé nem csak a város felvirágoztatása, az infrastruktúra kiépítése és a kerületek elkeresztelése lesz, de komoly figyelmet kell fordítanunk a városi tanács döntéseire, az ellenfeleink kigolyózására. Ezt megtehetjük a lakosság demokratikus jogainak megerősítésével vagy az egyeduralom kiépítésével egyaránt. A téma egyébként nem áll messze a kiadótól, hiszen a népszerű Tropico széria is hasonló sémát követ. Városunk történelmét 800 különböző esemény alakítja majd, amelyek kemény döntések meghozatalára kényszerítenek minket. A fejlesztők példaként a nők egyenjogúságát, a hippi mozgalmakat és gyermekmunka jelenségét hozták fel.
Az Urban Empire kizárólag PC-re készül és valamikor idén ősszel fog megjelenni. ■

előző
következő
Urban Empire - politikai városmenedzser készül
Urban Empire - politikai városmenedzser készülUrban Empire - politikai városmenedzser készülUrban Empire - politikai városmenedzser készülUrban Empire - politikai városmenedzser készülUrban Empire - politikai városmenedzser készülUrban Empire - politikai városmenedzser készül
Urban Empire
A legutóbbi Urban Empire cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!