Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Havonta jöhetnek a Hitman epizódjai

Az IO Interactive összesen hét részt tervez nyár végéig bezárólag.

2016.03.15. 15:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt megjelent az új Hitman, amely bár alapvető témájában és játékmenetében nem szakított a sorozat hagyományaival, megvalósításában azonban eléggé. Az új játék ugyanis a kalandjátékokéhoz hasonló epizodikus formában készül el, múlt pénteken csak az első fejezetet kaptuk meg. A játékban egy rövid oktatórész után egy picit komolyabb kiképző küldetést teljesíthetünk, majd jöhet is az első éles akció Párizsban. Habár a premierkor még akadnak kisebb-nagyobb hibák a kódok között, az összhatás egyelőre reménykeltő.
Az IO Interactive a napokban arról is beszélt, hogyan tervezik a közeljövőt. Összesen hét epizódban gondolkoznak, amelyeket nyár végéig szeretnének elkészíteni. Az egyes epizódok havonta fognak megjelenni, az utolsó jelen állás szerint szeptemberben várható. Az első rész tehát Párizsban játszódik, innen áprilisban Olaszországba röppenhetünk át, hogy ott is eltegyünk valakit láb alól, majd irány Marokkó, az Egyesült Államok, Japán és Thaiföld.
Ha minden epizód elkészült és elérhetővé vált, a következő lépés a dobozos kiadás lesz, ám sajnos most már biztos, hogy ősz helyett csak jövő januárban fog megjelenni. ■

Hitman (2016)
A legutóbbi Hitman (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!