Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fortnite Fortnite

Az Epic nem feledkezett meg a Fortnite-ról

Bár most épp a Paragon a prioritás, egyszer a Fortnite is elkészül.

2016.03.21. 09:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2011-ben jelentette be az Epic az első olyan saját játékát, amely az Unreal Engine 4-re támaszkodik. Az elmúlt öt évben már számos más játék használta a népszerű grafikus motor negyedik generációját (csak épp ezek zöme látvány terén valahogy nem tudott kiemelkedőt alkotni…), de a Fortnite-ról továbbra sincs hír. Pedig bejelentésekor még több olyan ötletről is hallani lehetett, ami akkoriban még újdonságnak, egyedinek számított. Mostanra viszont ezek is rendre megvalósultak más játékokban. Mi lesz így a Fortnite-tal? Sem a grafikus motor, sem a játékmenet terén nem számít már innovatívnak. Az Epic ráadásul az utóbbi hónapokban egy egészen más projektre, a Paragonra koncentrál, amelynek korai változata a napokban rajtolt el, a végleges kiadás pedig a nyárra várható. A rajongókban tehát joggal merülhet fel a kérdés, hogy elkészül-e valaha a Fortnite. Az Epic vezetője, Tim Sweeney a GDC-n válaszolt a kérdésre.
„Rengeteg erőforrást csoportosítottunk át a Paragonhoz, hogy az kiváló minőségben jöhessen ki. Úgy gondoltuk, egyszerre csak egy nagyszerű rajtunk legyen. A Fortnite lesz a következő. A Fortnite teljes gőzzel halad előre. A játékban egy nagyszerű és összetett szerepjátékos rendszer lesz, körülötte egy érdekes játékkal. Ezt a játékok időbe telik jól elkészíteni. Továbbra is kiemelt figyelmet élvez az Epicnél és idővel új hírekre számíthattok majd.”
A Fortnite tehát él és készülődik, csak épp most a Paragon árnyékában teszi mindezt. Az persze már más kérdés, hogy ha egyszer elkészül és megjelenik, tud-e majd bármilyen téren is egyedit, maradandót, emlékezeteset nyújtani… ■

Fortnite
A legutóbbi Fortnite cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.