Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Újabb video az Uncharted 4: A Thief's End fejlesztéséről

Megérkezett a korábban beharangozott trailersorozat legújabb része.

2016.03.22. 21:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány hete indította útjára a Naughty Dog az Uncharted 4: A Thief’s End fejlesztését bemutató trailersorozatát. Ebben a fejlesztés különböző részleteit ismerhetjük meg, mint a sorozat fejlődését vagy az egyes karakterek egymáshoz fűződő viszonyát. A legújabb fejezet már sokkal inkább a technológiai oldalra koncentrál. Ezt két videóban fogják bemutatni nekünk, ebből az első érkezett meg ma. A fejlesztők kezdettől fogva azt ígérik, hogy a PlayStation 4 legjobb játékát készítik el nekünk, ám ez tőlük is szinte emberfeletti erőfeszítéséket követel. A videóban megtudhatjuk, hogy miként állt össze apró részletekből a napokban aranylemezre került játék. ■hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2016.03.23. 19:49
Azt hiszem, ilyen egy jó backstage videó, mint a fentiek. Igazából csak belenéztem, mert bevallom, nem nagyon ismerem az Uncharted sorozatot, de még a kedvem is megjött hozzá majdnem, hogy kipróbáljam. Látványos, pörgős, sokan szólalnak meg, érthetően beszélnek (bármennyire is tisztelem Tim Schafert a LucasArts-os kalandjátékokért, de a Day of the Tentacle-ös backstage videóban kb. egy szót nem értettem abból, amit mondott), fejlesztők is megszólalnak, színészek is, közben játékjeleneteket vágnak be időnként. Jól néz ki, na. ;-)
GeryG
GeryG 2016.03.23. 20:06
Ha van sorozat, amiért érdemes beruházni egy PS4-be, akkor az ez. Ugye már az első három rész is elérhető rá, így a premier előtt még van idő azokat is kipörgetni, nem csak azért, mert egyenként is mind zseniális, hanem mert a negyedik részben is sok régi arc visszaköszön. Régóta nem szokásom már előre inni egyetlen videojátékos medve bőrére sem, de megkockáztatom, hogy az Uncharted 4 lesz az év konzolos játéka. :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.