Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Sony bezárta az Evolution Studiost

Már korábban is voltak baljós előjelek.

2016.03.23. 00:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony hivatalos közleményben jelentette be, hogy bezárta az Evolution Studiost. Az 1999-ben alapított stúdió kifejezetten a szimulátorokra szakosodott, működése során olyan játékokat tett le az asztalra, mint a WRC széria PlayStation 2-n, a MotorStorm sorozat PlayStation 3-on, valamint legutóbb a DriveClub PlayStation 4-en.
A közleményben a Sony úgy fogalmazott, hogy a rövid- és középtávú üzleti tervek elemzése során úgy döntöttek, némi átszervezésre szorul az európai stúdiók felépítése és az Evolution Studios ennek esik áldozatául. Tudják, hogy ezzel magasan képzett szakemberek elvesztését kockáztatják, de igyekeznek minél több embernek helyet találni más csapatoknál, projekteknél. Akinek a Sony berkein belül nem találnak megfelelő pozíciót, azt is támogatják, amiben csak lehet.
Az Evolution Studiosnak mostanában egyébként sem állt túl jól a szénája, ugyanis a DriveClub nem lett több puszta be nem teljesült ígéretnél, amely az eredeti tervekkel ellentétben mégsem a PlayStation 4-el egyszerre jelent meg, hanem jóval később. Emellett a stúdió szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt már kénytelen volt megválni 55 munkatársától. A többiek most követik őket. ■

hozzászólások (1)

gregmerch
gregmerch 2016.03.23. 10:34
Ezek szerint a DriveClub nemigen bővül már? Vagy más veszi át.. Kár értük, jó kis játékaik voltak (szerintem meg is van mindegyik.)
további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!