Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mozgásban a Syndrome

Új előzetest kapott a Camel 101 horrorjátéka.

2016.03.24. 14:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly ősszel jelentette be a Camel 101, hogy beszáll a túlélőhorroros bizniszbe és elkészíti saját játékát, amely a Syndrome címet kapta. A fejlesztők ígérete szerint a játék visszatér a horror műfajának gyökereihez, így meglehetősen szűkösen állnak majd rendelkezésünkre a túléléshez szükséges eszközök. Alig lesz lőszerünk, cserébe a ránk vadászó könyörtelen szörnyek jócskán túlerőben lesznek. A Syndrome története egy űrhajón, méghozzá a flotta valaha volt legelitebb űrhajóján játszódik, ahol mi is a legénység egyik tagját alakítjuk. A hajót egy egyszerűnek tűnő felfedezőútra küldték és egy ideig minden ment is a maga módján, ám míg mi mélyálomban vártuk a saját műszakunkat egy kabinban, valami katasztrófa következett be. A teljes legénység odaveszett, ami pedig megmaradt belőlük, azt aligha lehetne emberinek nevezni.
A fejlesztők a minap új előzetessel jelentkeztek, amelyben többek között a ránk vadászó lényeket és robotokat is láthatjuk. Ezek egytől egyig sokkal erősebbek és gyorsabbak lesznek nálunk, talán még okosabbak is, így csak az ösztöneinkre hagyatkozhatunk ellenük. A legtöbb esetben csak úgy úszhatjuk meg, ha elbújunk előlük.
A Syndrome a tervek szerint valamikor a nyáron fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is látogassatok el a játék hivatalos oldalára, ahol további érdekességeket olvashattok róla. ■

Syndrome
A legutóbbi Syndrome cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.