Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új segítők jönnek a Shakes & Fidgetben

Már eddig is voltak csatlósaink, melléjük hamarosan az öt természeti elemből táplálkozó új segítők társulnak.

2016.03.24. 14:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Shakes & Fidget sokadik aranykorát éli, hiszen a Steames megjelenéssel ismét sok új játékossal gazdagodott a World of Warcraft világát kiparodizáló MMORPG. A Playa Games igyekszik is folyamatosan bővíteni és fejleszteni a játékot, hogy az a veterán játékosokat is képes legyen új kihívások elé állítani. Ezért jelent meg nemrégiben az alvilág, ahol rengeteg új kazamatát lehet felfedezni és harcolni az ott lakó kőkemény szörnyekkel. Ebben már régóta segítenek csatlósaink is, akiket ugyanúgy fejleszthetünk, mint saját karakterünket. Persze ők sosem lesznek olyan erősek, mint mi, így többnyire a harcokban is csak asszisztálni tudnak nekünk. Azonban hamarosan újabb segédekre is számíthatunk, akikkel sokat javulnak majd esélyeink mind a szörnyek, mind a többi játékos ellen. Az új „állatkáink” valójában az öt természeti elemet képviselik és azokból is nyerik az erejüket: a tűzből, a vízből, a földből, a fényből és az árnyékból. Miután sikerült megszerezni és megerősíteni a lényeket, képesek felfedezni a saját kazamatáikat, összemérni az erejüket másokkal a csatákban, sőt, a játékos képességeit is továbbfejleszthetik. Egyelőre ennyit lehet tudni róluk, megjelenésükre néhány hét múlva számíthatunk, de a fejlesztők addig további részleteket is ígértek.
Az új társak mellett a közelgő húsvétra is készülnek a fejlesztők: 2016. március 25. és 28. között a játékosok minden akcióhoz hozzáférhetnek, amelyek egyébként csak különleges hétvégéken állnak rendelkezésre – ráadásul egyszerre! Ennek megfelelően a hősök több tapasztalatot és több aranyat gyűjtenek, több gombát és eposzi eszközt találnak, illetve 20%-kal több gombát kapnak a vásárlásnál. ■

előző
következő
Új segítők jönnek a Shakes & Fidgetben
Új segítők jönnek a Shakes & FidgetbenÚj segítők jönnek a Shakes & FidgetbenÚj segítők jönnek a Shakes & Fidgetben
Shakes & Fidget
A legutóbbi Shakes & Fidget cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.