25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nem áll le a DriveClub támogatása

Bár az eredeti fejlesztőket feloszlatta, a játékkal tovább foglalkozik a Sony.

Írta: GeryG

A napokban érkezett a hír, hogy tizenhét éves működés után az Evolution Studios végleg bezárta kapuit, a fejlesztők egy részét pedig szélnek eresztették (a többieket a Sony igyekszik más stúdióinál és projektjeinél elhelyezni). A stúdió kifejezetten a szimulátorokra szakosodott, játékokat pedig mindig a Sony aktuális konzoljára fejlesztett. Legutóbb a DriveClubbal jelentkeztek, amelynek premierje messze volt a zökkenőmentestől, ráadásul több frissítés után is csak nagyon nehezen kezdtek helyükre kerülni a dolgok. Miután nagyjából normalizálódott a helyzet, jöhettek a DLC-k és kiegészítők, így idővel a luxusautók mellé a motorok is megérkeztek.
A rajongók a stúdió bezárása miatt most joggal kérdezhetik, hogy mi lesz a DriveClubbal a jövőben. Erre a kérdésre Jamie Brayshaw, a stúdió munkatársa adott választ a Twitter-csatornáján.
„A DriveClub tovább él a PlayStation nagyszerű csapatának keze alatt, és reméljük, hogy tovább is fog gyarapodni, valamint ti, a játékosok, a közösségünk is tovább fogjátok támogatni.”
Az egyelőre kérdéses, hogy a Sonynak mik a tervei a játékkal.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!