Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes kiegészítőt kapott a Verdun

Vér, fegyverek, szakaszok, éjszakai pálya és új játékmód került a játékba.

2016.03.24. 16:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az M2H csapata tartotta magát a rajongói felé tett előzetes ígéretéhez és új kiegészítővel jelentkezett a tavaly megjelent Verdunhöz. A csomag elég sokrétű tartalommal bír, hisz új fegyverek, szakaszok, új játékmód és pálya is található benne. Mindezt ráadásul teljesen ingyen kapják meg a játékosok.
Az újdonságok sorát az új pálya, a Champagne nyitja, amelynek igazi érdekessége, hogy éjszaka harcolhatunk rajta. Ez alapjaiban más taktikát kíván, mint a többi pálya, hisz itt alig látunk az orrunknál messzebb, így mindenképp rákényszerülünk, hogy az ellenség közvetlen közelébe férkőzzünk. Szintén újdonság a Squad Defense kooperatív játékmód, amelyben négyfős szakaszunkkal kell megállítanunk az MI által vezérelt ellenséges offenzívát. Ezt új fegyverekkel is megtehetjük, hiszen negyvennél is több történelmileg hiteles fegyverrel bővül a kínálat. A szakaszok típusai is bővülnek, megjelennek a belga és amerikai szakaszok is a harctéren. Előbbieket egy Sentry squad, utóbbiakat pedig a Doughboys rifle squad és a US Marines képviseli. A németek oldalán is van két újonc: a Schützen sentry squad és a Pioniere. Végül az újdonságok sorát a vér és trancsír zárja. Mivel ez mindig elég veszélyes része a játékoknak, a fejlesztők a játékosok kezébe adja a döntést, hogy mennyire szeretnék „kiélvezni”. A beállításokban mi szabhatjuk meg a belezés és a végtagok repkedésének mértékét, aki pedig nem vevő az ilyesmire, nyugodtan ki is kapcsolhatja az egészet.
Az új kiegészítő saját előzetest is kapott, de a fejlesztők egy élő közvetítést is tartanak róla a Twitch-en március 26-án este 8 órától. ■

Verdun
A legutóbbi Verdun cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.